Fotbal international

VIDEO. SUPER-MECI pe San Siro! Tătăruşanu a încasat 4! Fiesta Inter

Luni au avut loc ultimele două meciuri din etapa cu numărul 14 din Serie A: Napoli a terminat la egalitate cu Sassuolo, scor 1-1, iar Inter inter a învins cu 4-2 Fiorentina....
29.11.2016 | 00:05
VIDEO SUPERMECI pe San Siro Tatarusanu a incasat 4 Fiesta Inter
ADVERTISEMENT

Luni au avut loc ultimele două meciuri din etapa cu numărul 14 din Serie A: Napoli a terminat la egalitate cu Sassuolo, scor 1-1, iar Inter inter a învins cu 4-2 Fiorentina.

Clasamentul după etapa 14:

aaa

Inter – Fiorentina 4-2 (Brozovic 3, Candreva 9, Icardi 19, 90+1 / Kalinic 37, Ilicic 63) – VIDEO

* Căpitanul Fiorentinei Gonzalo Rodriguez a fost eliminat în minutul 45+1 după un fault la Icardi.

ADVERTISEMENT

inter

Napoli – Sassuolo 1-1 (Insigne 42 / Defrel 82)

* Vlad Chiricheş l-a pierdut din marcaj pe Defrel şi astfel, Napoli a fost egalată în minutul 82.

VIDEO 

napoli


AS ROMA – PESCARA 3-2 (Dzeko 7, 11, Perotti 71 / Memushaj 61, Caprari 74)

VEZI VIDEO

roma

Şocul etapei a 14-a din Serie s-a produs duminică după-amiază la Genoa, unde echipa locală cu acelaşi nume a adminstrat o înfrîngere clară liderului Juventus, care venea după o superbă victorie europeană la mijloc de săptămînă la Sevilla, în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Juve i-a pierdut pe Bonucci şi Dani Alves

Grifonul genovez a arătat astfel că acea victorie cu 3-0 în faţa lui AC Milan pe teren propriu din acest sezon nu a fost o îmtîmplare şi a scos la rampă un fotbalist care devine din ce în ce mai bun şi mai important pentru echipă, fiul lui Diego Simeone, antrenorul de la Atletico Madrid, dar care a evoluat o bună bucată de timp în Italia, la rivala Inter.

Simeone a reuşit o dublă în numai 13 minute, iar la pauză s-a intrat cu un şocant 3-0, Alex Sandro introducîndu-şi balonul în propria poartă. Juve a reclamat un penalty şi în rest nimic.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză oaspeţii au găsit tîrziu drumul spre unicul gol, autor Pjanic, în schim i-au pierdut accidentaţi pe Bonucci şi Dani Alves. E a treia înfrîngere a torinezilor în această ediţie, după 1-2 cu Inter şi 0-1 cu Milan, o situaţie complet neobişnuită pentru campionii ultimelor cinci ediţii.

De semnalat şi continuarea parcursului incredibil al Atalantei, echipa din Bergamo cîştigînd cu 2-0 la Bologna şi cu 28 de puncte a egalat-o pe Lazio, care e pe locul 3, cel puţin pînă la ora meciului AS Roma – Pescara.

ADVERTISEMENT

GENOA – JUVENTUS 3-1 (G. Simeone 3, 13, Sandro 29 – autogol / Pjanic 82)

VEZI VIDEO CU GOLURILE

genoa

BOLOGNA – ATALANTA 0-2 (Masiello 15, Kurtic 68)

VEZI GOLURILE

bologna

CAGLIARI – UDINESE 2-1 (Farias 35, Sau 58 / Fofana 51)

VEZI GOLURILE

cagliari

CROTONE – SAMPDORIA 1-1 (Falcinelli 43 / Quagliarella 73)

VEZI GOLURILE

crotone

UPDATE, 27.11.2016, ora 15:35 / De la ora 13:30 s-a disputat Palermo – Lazio 0-1 (Milinkovic-Savic 31).

Etapa a 14-a din Serie A a început sîmbătă, la ora 19:00, cu meciul Torino – Chievo. Confirmînd forma bună din ultima perioadă, elevii lui Sinişa Mihajlovic au obţinut un nou succes, scor 2-1, goluri Falque 35 şi 38, respectiv Inglese 85.

De la ora 22:00 s-a jucat Empoli – AC Milan, un meci mult mai echlibrat în prima repriză decît o arătau poziţiile din clasament ale celor două echipe.

Milan a lovit prima, repede, după numai 15 minute, prin Lapadula, dar bucuria rossonerilor a durat doar două minute, pentru că Saponara a reuşit să aducă egalarea. În a doua repriză oaspeţii au arătat de ce anul acesta emit pretenţii la loc de Liga Campionilor.

Suso, omul providenţial

Milan a controlat clar disputa şi a reuşit destul de repede să pună capăt dilemei încotro vor merge cele trei puncte. Spaniolul Suso începe să devină tot mai mult un idol al suporterilor, el înscriind în minutul 62 al doilea gol.

Empoli şi-a tăiat singura craca de care se mai putea agăţa mai departe, înscriindu-şi prin Costa un autogol în minutul 64. Al patrulea gol, o dublă pentru Lapadula, în minutul 78, a venit pe fondul depunerii armelor de către toscani, care trăiesc un campionat periculos, în zona retrogradării.

AC Milan face 29 de puncte şi pînă la meciul Romei cu Pescara urcă pe poziţia secundă.

VEZI VIDEO AICI

Luni se vor juca ultimele două partide

ora 20:00

NAPOLI – SASSUOLO

ora 22:00

INTER – FIORENTINA

clasital

ADVERTISEMENT