Video. Miriuţă, promisiune incredibilă dacă va lua titlul cu Dinamo

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/02/2018, 07:59
Video. Miriuţă, promisiune incredibilă dacă va lua titlul cu Dinamo

Pentru Dinamo urmează trei meciuri dificile în sezonul regulat din Liga 1 Betano, iar “câinii” speră să adune punctele necesare pentru a se califica în playoff. Echipa lui Vasile Miriuţă se va duela cu Chiajna, FCSB şi Astra Giurgiu în următoarele trei etape.

Vasile Miriuţă speră să reuşească să o ducă pe FC Dinamo Bucureşti pe un loc de playoff, iar dacă va câştiga titlul cu echipa din “Ştefan cel Mare” îşi va pune păr. Antrenorul “câinilor” a dezvăluit şi că porecla lui este “Pile”. 

Cum a fost poreclit Miriuţă

“De la frate-miu şi nişte prieteni. Era Pele atunci mare jucător, dar nu am avut talentul lui Pele şi mi-au zis Pile”, a povestit Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, pentru ionalexandru.ro. VEZI VIDEO MAI JOS!

Pentru FC Dinamo Bucureşti urmează meciul de pe terenul Concordiei Chiajna, luni, 12 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.