Carousel hot news

VIDEO. Mitică Dragomir, iar în vizorul DNA! I se trage de la Steaua

Dumitru Dragomir are din nou probleme cu justiţia. Pe lîngă dosarele pe care fostul şef al Ligii le are pe rol, Mitică e ameninţat de o asociaţie a fanilor Stelei că va fi reclamat la...
23.11.2016 | 00:05

Dumitru Dragomir are din nou probleme cu justiţia. Pe lîngă dosarele pe care fostul şef al Ligii le are pe rol, Mitică e ameninţat de o asociaţie a fanilor Stelei că va fi reclamat la Direcţia Naţională Anti-Corupţie.

Ultraşii îl acuză pe Dragomir că l-ar fi ajutat pe Gigi Becali sa preia Steaua de la Armata în 2003. Un fost lider al galeriei, Jean Pavel, a declarat că Dragomir a recunoscut acest lucru într-o emisiune din anul 2005 difuzată la OTV:

“Sîntem 500 de inşi în asociaţie şi vom face plîngere penală pentru tăinuire sau pentru fals în declaraţii. Avem înregistrarea completă de cînd a spus că l-a ajutat pe Becali să fure Steaua. Dacă nu recunoaşte, face fals în declaraţii şi va plăti”, a spus Jean Pavel la 6TV.

În emisiunea din anul 2005, Dragomir şi Becali au avut un conflict în direct la emisiunea lui Dan Diaconescu de pe OTV. Mitică a recunoscut atunci că l-a ajutat pe Gigi Becali să preia Steaua:

“Becali este un trisor ordinar, este un hoţ de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat să fure Steaua, reţineţi. Fac autodenunţ, l-am ajutat să fure Steaua”, spunea Dragomir în 2005, conform ziare.com.

VEZI VIDEO:


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri