Video. Clipe adorabile pe aeroport! Cine a aşteptat-o pe Simona

Irina Aldea   
in Stiri sportive
29/03/2018, 10:45
Video. Clipe adorabile pe aeroport! Cine a aşteptat-o pe Simona

Ştim deja că Simona Halep reprezintă pentru toţi copiii din România un model demn de urmat, în trecut având atâtea dovezi ale iubirii pe care i-o poartă cei mici campioanei noastre. Nici aseară, când românca a sosit acasă, nu a fost un moment de excepţie. Un copil a aşteptat-o emoţionat pe Simona la aeroport.

Simona Halep a avut parte de o primire adorabilă la revenirea în România, după ce a fost eliminată în turul al treilea al turneului WTA de la Miami de către Agnieszka Radwanska. Liderul mondial a fost aşteptat pe aeroport de un băieţel, care i-a oferit un buchet de flori şi a sărutat-o pe obraz, în aplauzele celor prezenţi “la sosiri”.

Simona Halep, pregătită de antrenamente

Numărul 1 WTA a declarat că nu are de gând să facă pauză. ”Nu. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt ok”. ”Abia aştept să joc pe zgură. Am avut rezultate bune anul trecut. Merg cu încredere, dar vedem ce va fi. Nu simt nicio presiune. Nici presiunea punctelor nu o am pentru că am făcut treabă bună în Australia. Nu mă gândesc deloc la asta. Vreau să mă antrenez să fiu pregătita fizic aşa cum trebuie să fiu şi să joc ce ştiu eu să joc”, a spus Halep.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×