VIDEO. Moment incredibil la lupte libere! Doi antrenori mongoli s-au dezbrăcat. Iată motivul

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 00:00
VIDEO. Moment incredibil la lupte libere! Doi antrenori mongoli s-au dezbrăcat. Iată motivul

În finala pentru medalia de bronz de la categoria 65 kilograme, la lupte, a avut loc şi un moment controversat. Mongolul Mandakhnaran Ganzorig a fost declarat învingător, iar după scurt timp arbitrii au decis ca titlul să ajungă la Ilhtior Navruzov, din Uzbekistan.

La finalul celor două reprize, mongolul a fost cîştigător, scor 7-6, dar arbitrii s-au răzgîndit şi i-au acordat un punct uzbecului, scorul devenind 7-7. Imediat după această decizie, antrenorii lui Mandakhnaran au intrat pe saltea şi s-au dezbrăcat, aruncînd tricourile şi ghetele în direcţia arbitrilor.

VEZI AICI VIDEO 

Arbitrii au decis ca uzbecul Navruzov să fie cîştigător, moment în care mongolul Ganzorig era în afara spaţiului de joc şi plîngea în hohote.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×