News

Video. Moment penibil cu Clotilde Armand la “cina” de la Digi24! Ce a putut să răspundă primarița – scandal, întrebată de ultima ei donație

20.04.2021 | 13:07
Video Moment penibil cu Clotilde Armand la cina de la Digi24 Ce a putut sa raspunda primarita  scandal intrebata de ultima ei donatie
Clotilde Armand, gafă uriașă la o emisiune de la Digi 24: "Am făcut multe donații pentru cauza mea!"
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a început un nou război cu postul de televiziune Digi 24, pe care-l acuză acum de fake news, după ce în urmă cu 2 luni nu avea o problemă să ia chiar cina la o emisiune a aceluiaşi post. Emisiune la care edilul a făcut şi o gafă uriașă. 

Clotilde Armand, gafă uriașă la ultima emisiune la care a participat la Digi 24: “Ce donaţii am făcut? Multe, pentru cauza mea!”

În luna februarie, Clotilde Armand a fost invitata Ionelei Năstase și a lui Adi Hădean la emisiunea “La Cină” de la postul Digi 24. Întrebată de realizatoarea emisiunii, Ionela Năstase, care a fost ultimul act de caritate, ultima donație pe care a făcut-o, Clotilde Armand a dat un răspuns uluitor:

ADVERTISEMENT

“Am făcut foarte multe donații pentru cauza mea pentru că sunt atacată în instanță. Fostul primar mi-a făcut multe procese, unul în care îmi cere 112 milioane de lei. Nu știu dacă asta o considerați o donație, dar eu trebuie să lupt și sunt multe procese.

Am fost hărțuită și atunci trebuie să plătesc din banii mei și sunt și oameni care mă ajută, trebuie să plătesc avocați pentru a mă apăra”, a fost răspunsul Primarului Sectorului 1, cel mai râvnit post dintre primăriile de sector.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO SECVENȚA: 

Clotilde Armand este în război cu Digi 24: “Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune “respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet”

La două luni după ce a participat la emisiunea de la Digi24 în care şi-a alintat papilele gustative cu delicatesele realizate de chef-ul angajat de Digi24 pentru emisiunea “La cină”, Primarul Sectorului 1 este în război cu postul deținut de RCS-RDS. Mărul discordiei este o știre care anunța faptul că sute de mii de oameni din Sectorul 1 sunt în pericol să rămână fără internet după inițiativa lui Clotilde Armand de a elimina cablurile de pe stâlpi, fără a asigura mutarea lor în pământ fără ca cetăţenii sectorului 1 să fie afectaţi şi lipsiţi de cablu tv şi internet.

Primarul a reacționat imediat pe o rețea de socializare: “Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune “respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet. Oameni buni, vă rog mult să nu dați crezare acestei inepții.

ADVERTISEMENT

PS. Să nu credeți că respectivul jurnalist a solicitat un punct de vedere al primăriei. Doamne ferește să facă asta. În fine, legea e lege pentru toată lumea iar cablurile trebuie să fie în subteran. Nu pe stâlpi. Continuăm”, a scris Clotilde Armand.

“Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene”

Războiul continuă între Clotilde Armand și postul Digi 24. Ionel Stoica, coordonatul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa postului deținut de RDS-RCS:

ADVERTISEMENT

“Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran.

Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1″, scrie Ionel Stoica pe Facebook.

Cele 6 luni în care Clotilde Armand au trecut de la preluarea mandatului ca primar al Sectorului 1 au fost presărate cu mai multe scandaluri și controverse încă de la finalul alegerilor când fostul edil, Dan Tudorache a contestat voturile.

  • 26 octombrie 2020 este data la care Clotilde Armand a devenit Primarul Sectorului 1
  • 47 de ani are Clotilde Armand
ADVERTISEMENT