VIDEO. Moment şocant în direct la TV. Un copil e înşfăcat de leu, spre amuzamentul mamei

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 13:11
VIDEO. Moment şocant în direct la TV. Un copil e înşfăcat de leu, spre amuzamentul mamei

O emisiune televizata a fost la un pas de a se incheia cu o adevarata tragedie. Un leu s-a napustit asupra unui copil si i-a inhatat piciorul. Socanta a fost si reactia mamei, care a privit relaxata, chiar amuzata, intreaga scena.

Incidentul s-a produs in direct, in timpul “Con Sello de Mujer” – un show televizat din Mexic, scrie The Mirror.

Copilul statea in bratele mamei, iar in fata lor se afla leul, insotit de dresori. Cand acestia nu au fost atenti, animalul s-a napustit asupra copilului si i-a inhatat un picior.

Copilul incepe sa tipe si sa planga, dar mama are o reactie cel putin bizara: amuzata, femeia incearca sa traga copilul. “Relaxeaza-te, relaxeaza-te, nu te mai misca”, ii spune femeia zambind.

In cele din urma, dresorii reusesc sa scoata copilul din coltii leului. Din fericire, micutul nu a patit nimic, dar scena se putea incheia cu o tragedie.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×