News

Video. Momentul în care forțele speciale ale poliției ucrainene elimină două tancuri rusești: “Super treabă băieți! Slavă Ucrainei!”

Forțele ucrainene au eliminat două tancuri rusești într-o ambuscadă, iar momentele au fost surprinse de o cameră. La final, soldații erau foarte bucuroși și s-au felicitat.
07.03.2022 | 15:08
Video Momentul in care fortele speciale ale politiei ucrainene elimina doua tancuri rusesti Super treaba baieti Slava Ucrainei
ADVERTISEMENT

Forțele speciale din poliția ucraineană au reușit să elimine două tancuri rusești aflat în apropiere de Kiev.

Imagini cu forțele ucrainene atacând două tancuri rusești

Poliția Națională a transmis această informație și chiar a publicat un clip video în care arată succesul acestor militari.

ADVERTISEMENT

Imaginile, care pot fi văzute mai jos, arată membrii Echipei de Răspuns Operațional Rapid cum au creat o ambuscadă pentru a-i ataca pe ruși.

Aceștia au folosit în atacul lor grenade cu propulsie de rachetă. În cele două clipuri video se vede cum începe operațiunea, în imagini fiind mai mulți soldați, toți cu arme.

ADVERTISEMENT

„Uite-l, este acolo”, spune un soldat.

Cel de-al treilea din rând este acela care are și o cameră asupra lui și filmează întreaga întâmplare. Ei se furișează pe lângă vegetația din afara satului Zavorychi și se pregătesc să tragă.

Apoi, se adăpostesc pentru a reîncărca armele și pentru a efectua un nou atac.

Imaginile mai arată și că operațiunea a fost un succes, unul dintre tancurile rusești fiind în flăcări.

ADVERTISEMENT

Un alt clip video mai arată și rezultatul, acela că tancurile au ars destul de mult. Nu se știe ce s-a întâmplat cu rușii care le conduceau. Cel mai probabil, ei și-au pierdut viața.

Încă se încearcă găsirea unei soluții pașnice

Între timp, oficialii se străduiesc să găsească o soluție de pace. Luni, de la ora 16:00, începe o nouă rundă a negocierilor, cea de-a treia.

ADVERTISEMENT

Celalalte nu au reușit, astfel că în Kiev și alte orașe importante ale Ucrainei încă se duc lupte grele. Peste 2.000 de civili au părăsit orașul Irpin, atacat de soldații ruși.

Forțele armate de la Kremlin se apropie tot mai mult de Kiev și, conform declarațiilor primarului capitalei, Vitali Kiltschko, civilii sunt uciși intenționat.

”Cu o furie extremă, inamicul distruge Bucea, Hostomel, Vorzel, Irpin. Omoară intenționat civili”, a declarat Vitali Kiltschko.

ADVERTISEMENT