News

Video. Momentul în care șoferul unui TIR evită o tragedie, după ce o femeie traversează printr-un loc nepermis

O femeie care traversează neregulamentar determină un TIR să intre pe contrasens. Bătrâna a fost amendată.
25.08.2021 | 18:06
Video Momentul in care soferul unui TIR evita o tragedie dupa ce o femeie traverseaza printrun loc nepermis
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 90 de ani a fost la un pas de a fi spulberată, după ce a încercat să traverseze printr-un loc nepermis, fără a se uita măcar în stânga sau în dreapta, deși pe acolo nu era o trecere de pietoni.

Femeia de 90 de ani, la un pas să fie spulberată pe drum

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe femeie cum încearcă să treacă de pe o parte de cealaltă a drumului, dar exact în acel moment în zonă este și un camion, care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Prin prezența de spirit a bărbatului de la volan a fost evitată o tragedie. Acesta a tras de volan când a văzut-o pe femeie, ca să o evite. Așa el a ajuns pe contrasens, iar apoi s-a oprit în gardul unei locuințe.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, în localitatea Movileni din Galați, transmite Agerpres.

ADVERTISEMENT

„În cursul acestei zile, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton”, arată un comunicat al IPJ Galați.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și toți cei implicați în accident au scăpat doar cu o sperietură groaznică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia care a dus la provocarea acestui accident rutier a fost amendată de oamenii legii cu suma de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară, a mai trasmis IPJ Galați.

Șoferul camionului nu consumase alcool

Primele date din acest caz arată că la volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta se îndrepta către comuna Şendreni și circula din Galați.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară”, au mai transmis cei de la IPJ Galați.

După ce s-a produs accidentul, conducătorul auto a fost testat pentru a se vedea dacă acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, după cum este procedura în cazul accidentelor rutiere.

Rezultatul a fost negativ, iar tânărul de 37 de ani nu consumase alcool, au mai informat polițiștii.

ADVERTISEMENT