News

Video. Momentul în care un bărbat este ucis pe o trecere de pietoni, în Timișoara. Greșeala comisă de șoferiță

Momentul în care un bărbat este lovit mortal pe o trecere de pietoni, în Timișoara, a fost surprins de camere. Greșeala făcută de femeia aflată la volan.
09.07.2024 | 17:57
Video Momentul in care un barbat este ucis pe o trecere de pietoni in Timisoara Greseala comisa de soferita
Momentul în care o femeie lovește mortal un bărbat pe o trecere de pietoni, în Timișoara, surprins de camere. Sursa foto: infotraficromania.ro / captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momentul dramatic în care o femeie aflată la volanul unei mașini lovește un bărbat pe o trecere de pietoni, în Timișoara, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Momentul în care o femeie lovește mortal un bărbat pe o trecere de pietoni, în Timișoara, surprins de camere

Un accident mortal a avut loc marți, în prima parte a zilei, la intersecția a două străzi importante din municipiul Timișoara. Aici, un bărbat şi-a pierdut viața chiar pe o trecere de pietoni din oraș, după ce a fost lovit de o mașină.

ADVERTISEMENT

Decesul său pare unul surprinzător, dat fiind faptul că din imagini se vede cum vehiculul care l-a acroșat nu avea deloc viteză. Femeia de la volan nu l-ar fi observat pe pieton.

Tragedia a avut loc pe o trecere de pietoni nesemaforizată. Imediat după producerea accidentului, câțiva martori au sărit în ajutorul victimei, până la sosirea medicilor. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

ADVERTISEMENT

Filmul acestei tragedii, observat pe imaginile unor camere de supraveghere, este destul de simplu și de scurt. În imagini se observă cum șoferița, o femeie de 47 de ani, oprește pe trecerea de pietoni.

Totul se întâmplă înainte de o intersecţie. Femeia pare că se asigură și apoi pornește la drum. Vede că din stânga nu vine nicio maşină şi accelerează, fără să vadă că, în partea dreaptă, bărbatul de 63 de ani se afla deja pe zebră.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au și o explicație a acestui accident mortal. Oamenii legii spun că femeia a virat dreapta fără să mai întoarcă privirea. Astfel, fără intenție, ea l-a lovit pe bărbat.

În urma acestei tragedii, polițiștii timișoreni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, au transmis reprezentanții IPJ Timis, citați de opiniatimisoarei.ro.

ADVERTISEMENT

Tot marți, în Timișoara, un tânăr de 27 de ani a fost accidentat de un șofer în vârstă de 22 de ani. Victima traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma coliziunii, pietonul a fost rănit și transportat la spital.

ADVERTISEMENT