News

Video. Momentul terifiant în care un bărbat e scos viu din pământ, după patru zile. Cel care l-a îngropat a mai omorât o bătrân

Descoperire Șocantă în Republica Moldova. Un bărbat a fost salvat după patru zile dintr-o pivniță în care a fost îngropat de viu
17.05.2024 | 14:19
Video Momentul terifiant in care un barbat e scos viu din pamant dupa patru zile Cel care la ingropat  a mai omorat o batran
Cruzime fără margini in Republica Moldova. Un om a fost îngropat de viu, iar o bătrână a fost ucisă. Sursa foto: Captură video / Facebook / Poliția Republicii Moldova
ADVERTISEMENT

Momentul șocant din Ustia, o localitate din raionul Glodeni, Republica Moldova. Un bărbat a fost scos viu dintr-o groapă în care se afla astupat de patru zile, iar totul a fost surprins de camerele de filmat ale poliției și distribuit ulterior publicului.

Bărbat îngropat de viu

Filmarea redă momentul în care forțele de ordine descoperă o pivniță clandestină din care iese la suprafață un bărbat, salvat de la o moarte sigură.

ADVERTISEMENT

Persoana afectată, în vârstă de 62 de ani, ar fi fost înjunghiată, aruncată în adăpostul subteran și îngropată sub un strat de pământ de către un tânăr de 18 ani din aceeași comunitate.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar investigațiile au relevat că acesta ar putea fi implicat și în uciderea altei persoane din sat, o femeie în vârstă de 74 de ani.

ADVERTISEMENT

Poliția era anunțată încă din 13 mai

Alerta a fost dată poliției pe 13 mai, de către un membru al familiei femeii decedate. Primele cercetări au indicat că decesul acesteia a survenit în urma unor leziuni suferite în noaptea de 12 spre 13 mai.

„În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual-penale întreprinse de ofițerii Direcției „Nord” a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al victimelor. Acesta a fost depistat chiar acasă la el, în stare de ebrietate. Audiat de oamenii legii, tânărul se încurca în declarații.

ADVERTISEMENT

În timpul cercetării locuinței acestuia și acumulării probelor, oamenii legii au auzit în apropierea domiciliului, de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului”, au transmis polițiștii moldoveni.

Bărbatul salvat din subsolul pământesc a relatat polițiștilor că, în data de 11 mai, el și presupusul agresor au consumat băuturi alcoolice împreună, moment în care a izbucnit un conflict între ei.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost înjunghiat și închis în pivnița respectivă. Individul este acum subiectul unei investigații penale pentru omor și tentativă de omor, iar poliția va stabili cu exactitate cum s-a produs întreaga poveste.

ADVERTISEMENT