Video. Monica Niculescu, lovitură aplaudată de toată lumea la Miami! “Cum Dumnezeu a putut să facă asta?”

Irina Aldea   
in Sporturi
25/03/2018, 11:32
Video. Monica Niculescu, lovitură aplaudată de toată lumea la Miami! “Cum Dumnezeu a putut să facă asta?”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Monica Niculescu a fost forţată să abandoneze în decisivul cu învingătoarea de la US Open, Sloane Stephens. Partida s-a încheiat după două ore şi 40 de minute, scor 7-6, 3-6, 0-4. Sportiva noastră a reuşit totuşi punctul meciului, pornind pe reţelele de socializare o adevărată isterie cu o lovitură specific jocului ei spectaculos. Prin această eliminare a Monicăi Niculescu, România rămâne fără reprezentanţi în proba de simplu la turneul din Florida.

Monica a făcut un prim set senzaţional contra reprezentantei gazdelor. Deşi a fost condusă cu 4-1, Niculescu a revenit şi a împins partida în tie-break, acolo unde primul punct a fost unul cu adevărat “miraculos”, cum foarte bine au subliniat şi conturile oficiale ale WTA. Sloane Stephens a fost lăsată fără replică, fiind şi ea surprinsă de lovitura româncei.

Monica Niculescu, lovitura aplaudată de toată lumea 

Sportiva noastră a reuşit o scurtă excelentă, ajunsă la limită de Stephens, pentru ca apoi să reuşească un voleu incredibil, deşi jucătoarea din America returnase foarte bine, în corpul Monicăi. Reacţia comentatorului englez spune totul despre reuşita jucătoarei din Slatina. “Aşa ceva e ridicol. Monica Niculescu a reuşit cumva să facă acest voleu. Efort excelent şi pentru Stephens, care a ajuns la scurtă, dar cum Dumnezeu a putut să facă această lovitură? E minunat”, a spus comentatorul englez.

Închide ×