VIDEO / Moţi loveşte din nou! A marcat pentru Ludogoreţ în victoria din campionat

Dan Rosu   
în Fotbal intern
17/10/2014, 19:44
VIDEO / Moţi loveşte din nou! A marcat pentru Ludogoreţ în victoria din campionat

UPDATE 20:40 / S-a terminat! Ludogoreţ a obţinut a şasea victorie din acest sezon. Campioana a trecut, pe teren propriu, cu 3-1 de ocupanta ultimului loc, Haskovo. Internaţionalul român, Cosmin Moţi, a marcat golul doi, din penalty. Ludogoreţ a adunat 22 de puncte, fiind pe locul 2 în Bulgaria, la 4 puncte şi un meci mai mult disputat decît ŢSKA Sofia. 

UPDATE 19:58 / Ludogoreţ se desprinde în meciul cu Haskovo şi conduce cu 3-1. Golurile campioanei Bulgariei au fost marcate de Marcelinho, Moţi şi Abalo.

Cosmin Moţi e din nou eroul lui Ludogoreţ. După ce i-a calificat pe bulgari în Liga Campionilor, fostul dinamovist a marcat şi în campionat. Moţi a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru Ludogoreţ, în meciul cu Haskovo, din etapa a 12-a. A doua reuşită a lui Moţi din acest sezon a venit după o lovitură de la 11 metri.

Ludogoreţ nu are cel mai bun start de sezon în Bulgaria. După ce a cîştigat titlul anul trecut, echipa lui Moţi e pe locul patru în campionat, la şapte puncte de liderul ŢSKA Sofia.

Pentru Moţi, întîlnirea cu lanterna roşie din Bulgaria este ultima înaintea meciului decisiv din Liga Campionilor, de acasă, cu Basel, de miercuri.

VEZI VIDEO:

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Închide ×