VIDEO. UMILINŢĂ în primul meci tare pentru Mourinho la United: 1-4

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
23/07/2016, 00:01
VIDEO. UMILINŢĂ în primul meci tare pentru Mourinho la United: 1-4

Jose Mourinho a avut un debut de coşmar la International Champions Cup, primul meci tare pe banca lui Manchester United. Englezii au cedat în faţa celor de la Borussia Dortmund, scor 1-4, partidă amicală dispută în China, la Shanghai.

Gonzalo Castro a reuşit o dublă pentru Borussia Dortmund, minutele 20 şi 86, Aubameyang, 36, şi nou venitul Dembele, minutul 57, au marcat pentru vicecampioana Germaniei. Un fost jucător al Borussiei Dortmund, Mkhitaryan, a marcat singurul gol al lui United, minutul 59, a marcat singurul gol al englezilor.

Cele două echipe vor juca în următoarele meciuri amicale contra celor de la Manchester City. United – City se joacă pe 25 iulie, iar Dortmund va întîlni formaţia lui Guardiola trei zile mai tîrziu. Mourinho a mai avut un meci din potura de antrenor al lui United, amicalul cu Wigan, cîştigat cu 2-0.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×