VIDEO. Nasty, marele artist al sportului alb, pe teren şi în afară! Cum a cîntat la Paris, înconjurat de domnişoare sexy

Gabriel Esanu   
in Sporturi
19/07/2016, 10:54
VIDEO. Nasty, marele artist al sportului alb, pe teren şi în afară! Cum a cîntat la Paris, înconjurat de domnişoare sexy

Ilie Năstase a rămas în istoria tenisului cu performanţele sale, dar şi cu renumele omului care a dat culoare sportului alb. Nasty a fost un învingător pe terenurile de tenis şi un cuceritor în viaţa de zi cu zi.

Rămîne pînă în ziua de astăzi una dintre figurile centrale din lumea sportului la Paris, iar în perioada anilor 70 era o adevărată legendă. Năstase a participat la o emisiune de divertisment în a doua parte a anulor 70, în Capitala Franţei, şi a făcut spectacol.

Nasty a interpretat melodia Globe Trotter Lover şi şi-a demonstrat calităţile vocale. Cunoscutul său şarm s-a văzut şi la TV. Românul a fost înconjurat de dominşoare frumoase şi s-a simţit excelent.

Ilie Năstase obişnuia să facă show şi pe teren, iar farsele sale au fost mereu gustate de public.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×