VIDEO. Nebunie la amicalul lui Liverpool! Klopp a băgat un portar de 15 ani în atac, iar meciul a fost întrerupt de o dronă

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 11:45
VIDEO. Nebunie la amicalul lui Liverpool! Klopp a băgat un portar de 15 ani în atac, iar meciul a fost întrerupt de o dronă

Liverpool a disputat miercuri seară un amical împotriva celor de la Huddersfield, formaţie care evoluează în Championship, iar cormoranii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Grujic şi Alberto Moreno, ultimul din penalty.

Jurgen Klopp a avut doar şapte rezerve pentru această partida contra celor de la Huddersfield, printre care mai mulţi jucători de la juniori, inclusiv un portar de doar 15 ani, Shamal George. Acesta a şi debutat în echipa lui Liverpool, dar pe postul de atacant. I-a luat locul lui Lucas Leiva, uşor accidentat, în minutul 67, într-un moment în care Klopp nu mai avea alt jucător pe bancă. George a fost trimis în atac şi a fost şi aproape de a marca.

Un alt moment neaşteptat a fost provocat de un fan care a lansat o dronă deasupra terenului, motiv care a dus la întreruperea meciului pentru cîteva minute. Bărbatul a fost identificat şi reţinut de forţele de ordine.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×