VIDEO. Nebunie la amicalul lui Liverpool! Klopp a băgat un portar de 15 ani în atac, iar meciul a fost întrerupt de o dronă

Liverpool a disputat miercuri seară un amical împotriva celor de la Huddersfield, formaţie care evoluează în Championship, iar cormoranii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Grujic şi Alberto Moreno, ultimul din penalty.

Jurgen Klopp a avut doar şapte rezerve pentru această partida contra celor de la Huddersfield, printre care mai mulţi jucători de la juniori, inclusiv un portar de doar 15 ani, Shamal George. Acesta a şi debutat în echipa lui Liverpool, dar pe postul de atacant. I-a luat locul lui Lucas Leiva, uşor accidentat, în minutul 67, într-un moment în care Klopp nu mai avea alt jucător pe bancă. George a fost trimis în atac şi a fost şi aproape de a marca.

Un alt moment neaşteptat a fost provocat de un fan care a lansat o dronă deasupra terenului, motiv care a dus la întreruperea meciului pentru cîteva minute. Bărbatul a fost identificat şi reţinut de forţele de ordine.