Cele mai citite

VIDEO / Prezentare de gală pentru Keylor Navas!

Keylor Navas a fost prezentat oficial de Real Madrid. Portarul costarican a fost transferat de la Levante pentru 10 milioane de euro. Navas a fost ales cel mai bun portar din Primera Division în...
05.08.2014 | 19:08
VIDEO / Prezentare de gală pentru Keylor Navas!

Keylor Navas a fost prezentat oficial de Real Madrid. Portarul costarican a fost transferat de la Levante pentru 10 milioane de euro. Navas a fost ales cel mai bun portar din Primera Division în sezonul trecut şi a făcut senzaţie la campionatul mondial, unde a impresionat pe toată lumea cu paradele sale.

Cîteva mii de fani au venit pe stadion pentru a-i ura bun venit noului portar al galacticilor. Navas şi-a ales numărul 13 şi va lupta pentru un post de titular cu Iker Casillas şi Diego Lopez. Ultimele zvonuri îl dau pe Diego Lopez plecat de la Madrid, chiar dacă spaniolul mai are contract cu Realul.

Keylor Navas a declarat la prezentarea oficială că va lupta pentru un loc de titular: “Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns la Madrid. A fost mereu un vis să joc la Real Madrid. Am avut oferte de la alte cluburi uriaşe, însă cînd a venit oferta Realului nu am ezitat nicio secundă. Dar vreau să vă spun că am ajuns aici pentru că am muncit nu pentru că am cîştigat la loterie”, a declarat Navas la prezentarea oficială.

Vezi VIDEO de la prezentare:

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri