Pariuri sportive

Prima reacţie a lui Neymar după accidentarea HORROR! FIFA anunţă sancţiuni DURE! Ronaldo atacă şi el: “A fost intenţie!”

UPDATE 10.00 - Neymar a fost accidentat grav şi stă mai bine de o lună fără să joace. Fifa a deschis o anchetă, iar intrarea criminală a lui Zuniga nu rămîne nepedepsită. În acelaşi...
06.07.2014 | 13:20
Prima reactie a lui Neymar dupa accidentarea HORROR FIFA anunta sanctiuni DURE Ronaldo ataca si el A fost intentie

UPDATE 10.00 – Neymar a fost accidentat grav şi stă mai bine de o lună fără să joace. Fifa a deschis o anchetă, iar intrarea criminală a lui Zuniga nu rămîne nepedepsită. În acelaşi timp, tot mai multe voci îl acuză pe fotbalist că l-a accidentat intenţionat. Ronaldo cere sancţionarea aspră a fotbalistului. “Intrarea a fost foarte violentă – cred ca a fost vorba de intenţie din partea jucătorului columbian, a vrut să îl lovească. Nu cred că a fost o intrare de joc, nu ştiu dacă şi-a plănuit intrarea dinainte, dar a fost foarte agresiv, foarte violent”, a spus Ronaldo.

UPDATE 23:17 / Neymar a dat primele declaraţii după accidentarea care îl face să rateze restul turneului final şi spune că visul Mondial al său nu e năruit:

“Sînt sigură că jucătorii noştri vor da totul pe teren aşa că, visul meu de a deveni campion poate deveni realitate. Visul meu a fost de asemenea de a juca în finala campionatului mondial, dar asta nu se poate acum. Sînt sigur că vom cîştiga acest trofeu şi vom fi campioni. Eu voi fi cu ei şi toţi brazilienii vor celebra succesul.

E un moment foarte dificil. Nu am cuvinte să traduc ce se întîmplă în capul meu şi în inima mea. Vreau să spun că voi voi reveni cît mai repede, cînd vă veţi aştepta mai puţin, eu voi reveni a declarat Neymar, conform BBC.

neymar

UPDATE 19:53 / Neymar a fost luat cu un elicopter din cantonamentul Braziliei şi îl va duce acasă la Sao Paulo, unde se va recupera la ruptura de vertebră. 

e

ney

 

UPDATE 17:37 L’Equipe anunţă că FIFA a deschis o anchetă disciplinară după accidentarea lui Neymar. Astfel Zuniga, cel care aproape că i-a rupt coloana starului brazilian, s-ar putea alege cu o suspendare mare din partea forului internaţional.

UPDATE 17:25 / Au apărut primele imagini de cînd Neymar a fost dus de urgenţă la spital după accidentarea suferită în meciul cu Columbia.

http://youtu.be/VwZa_YUG9yw

UPDATE / 12:38 Fred a rămas împietrit şi i-au dat lacrimile cînd a auzit cît de gravă este accidentarea lui Neymar.

UPDATE / 12:30 Colegii lui Neymar de la naţionala Braziliei, David Luiz, Oscar şi Dani Alves, au mers la spital imediat după terminarea întîlnirii cu Columbia. Cei doi au stat împreună cu starul brazilian pînă cînd a fost externat.

as

UPDATE / 10:45 Iubita lui Neymar a fost şocată de accidentarea fotbalistului. Bruna Marquezine se afla în tribunele stadionului Fortaleza atunci cînd Zuniga l-a lovit pe starul brazilian cu genunchiul în spate. Ea a părăsit imediat arena şi a plecat spre spitalul unde era tranportat Neymar.

iubita

UPDATE / 10:06 Neymar a fost lovit la cea de-a 3-a vertebră lombară şi are nevoie de rapaus total în următoarea lună.

ne

 

neymar

UPDATE 03:20 / Cel mai negru scenariu în cazul lui Neymar s-a adeverit. Doctorul lotului Rodrigo Lasmar a declarat că turneul e încheiat pentru Neymar:

“Nu e o accidentare serioasă în condiţiile în care nu e nevoie de operaţie, dar trebuie să stea imobilizat pentru a se recupera. Din păcate, nu va mai putea juca. Are nevoie de o pauză între 4 şi 6 săptămîni”, a declarat medicul pentru televiziunea braziliană.Diagnosticul dat de medici e o fisură de vertebră.

UPDATE 02:30 / Selecţionerul Braziliei, Luis Felipe Scolari a declarat după meci că nu va putea conta pe Neymar în semifinale cu Germania.

semi

Neymar s-a accidentat pe finalul partidei cu Columbia, în minutul 88, fiind înlocuit de Henrique. Decarul brazilian a fost lovit cu genunchiul în spate de Zuniga şi a ieşit de pe teren pe targă, ţipînd de durere!

Presa braziliană susţine că Neymar a părăsit în lacrimi stadionul şi a fost dus de urgenţă la spital pentru investigaţii, iar prezenţa sa contra Germaniei este pusă sub semnul întrebării.

VIDEO:

Loading the player…
Loading the player…

neyyyyy nnnnnrrrrrrrrrr neymarrr