VIDEO / Niki Lauda stîrneşte controverse cu noul sponsor personal

Marius Băcilă   
în Masini
22/01/2014, 12:00
VIDEO / Niki Lauda stîrneşte controverse cu noul sponsor personal

Niki Lauda, fostul triplu campion mondial de Formula 1, a provocat ceva controverse cînd a apărut pe covorul roşu la decernarea premiilor Globurile de Aur, în California.

Austriacul se afla la Hollywood pentru a prezenta candidatura filmului Rush, care povesteşte campionatul de Formula 1 din 1976, în care Niki Lauda s-a duelat pînă în ultima cursă cu britanicul James Hunt.
Observatorii atenţi au notat însă că inscripţia de pe veşnica şapcă a lui Lauda s-a schimbat faţă de ultima cursă de F1 a sezonului 2013. Cu ocazia Globurilor de Aur, Lauda a anunţat noul său sponsor personal, Novomatic.

Conform cotidianului „Die Welt” se pare că noul sponsor este un gigant al jocurilor de noroc în ţara de baştină a lui Lauda, iar numele său este legat de foarte multe controverse.
„Cred că avioanele şi maşinile de Formula 1 i-au alterat percepţia realităţii domnului Lauda.”, a declarat Peter Pilz, un parlamentar austriac.

Lauda este şi preşedintele echipei de F1 Mercedes-Benz, iar producătorul german este renumit în ultimii ani pentru etica sa exemplară.
„Echipa nu are niciun rol în alegerea sponsorului lui Niki Lauda.”, a declarat reprezentantul Merecedes pentru „Die Welt”.

Vezi video:
http://youtu.be/vBMdOCmyg5c

Închide ×