Nicio categorie

VIDEO / Costea şi Daniela Crudu s-au întîlnit în club

Mihai Costea face tot posibilul sa se impace cu Cruduta....
15.11.2014 | 11:06
ADVERTISEMENT

Mihai Costea face tot posibilul sa se impace cu Cruduta.

Toata lumea stie ca Nila este disperat sa se impace cu Daniela Crudu. Fotbalistul incearca prin tot felul de mijloace sa ajunga la Cruduta si s-o convinga pe aceasta sa-l ierte. Frumoasa bruneta nu vrea insa sub nicio forma sa-i mai dea vreo sansa lui Mihai Costea si, ca sa scape de acesta, isi schimba saptamanal numarul de telefon.

1

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Nila nu vrea sa renunte nici in ruptul capului la Cruduta si a ajuns sa faca tot felul de gesturi disperate. De exemplu, joi noaptea, fostul stelist a aflat ca Daniela va avea un eveniment in club Princess din Bucuresti si s-a gandit ca este un bun prilej sa o intalneasca pe aceasta. Nila a mers in club dupa fosta iubita, insa a avut parte de o mare dezamagire.

2

ADVERTISEMENT

Daniela, in mare forma, nici macar nu s-a uitat la el si s-a distrat in compania unor prieteni. Lasat cu ochii-n soare, Costea l-a rugat pe Mitoseru, care se afla si la aceeasi masa cu Daniela, sa-i transmita Crudutei ca este dispus sa faca orice doar ca sa-l ierte. Mito i-a comunicat frumoasei brunete mesajul, insa aceasta nici nu a vrut sa auda de Mihai Costea.

3

4

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri