News

Video. Noi probleme de sănătate pentru Vladimir Putin? Ce au observat jurnaliștii britanici

Vladimir Putin ar avea noi probleme de sănătate, potrivit jurnaliștilor britanici. Acesta ar avea probleme vizibile de mobilitate, pe lângă multe alte probleme invocate de ”specialiști”.
20.07.2022 | 09:27
Video Noi probleme de sanatate pentru Vladimir Putin Ce au observat jurnalistii britanici
Vladimir Putin ar avea probleme de mobilitate. Foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Președintele Rusiei a fost primit cu mare fast în Iran, prilej pentru jurnaliștii britanici să analizeze fiecare mișcare a liderului de la Kremlin. Printre altele, britanicii au remarcat lipsa de mobilitate a lui Vladimir Putin.

Noi probleme de sănătate pentru Vladimir Putin?

Într-un videoclip publicat pe internet, s-ar vedea cum acesta are probleme la piciorul drept, pe care nu-l poate îndoi. Mai mult, un cunoscut jurnalist britanic spune că Vladimir Putin e ”grav bolnav” și ”arată ca un hamster”, potrivit Gândul.

ADVERTISEMENT

John Sweeney l-a studiat ani de zile pe Vladimir Putin și a concluzionat că liderul de la Kremlin este grav bolnav. Mai mult, obrajii umflați îl fac să arate ca un hamster.

Totodată, potrivit unui raport secret al serviciilor de informații americane, Vladimir Putin ar fi fost tratat pentru o formă avansată de cancer în luna aprilie. CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL CU VLADIMIR PUTIN

ADVERTISEMENT

Occidentul speculează des pe această temă, însă nu există nicio dovadă clară cum că Putin ar fi realmente bolnav. De altfel, nicio mișcare a liderului rus nu scapă fără a fi analizată amplu.

În timpul paradei de Ziua Victoriei din mai, Vladimir Putin a avut nevoie de o păturică pentru a-și acoperi picioarele într-o zi răcoroasă la Moscova.

ADVERTISEMENT

Presa europeană a concluzionat că Putin ar avea probleme de sănătate, în condițiile în care președintele rus obișnuise pe toată lumea cu postura de om puternic, care face baie în apă înghețată sau călărește la bustul gol.

Mulți consideră că momentul în care Putin nu va mai conduce Rusia, fie din cauza stării din sănătate, fie din cauza vârstei, ar putea fi un moment cheie în oprirea războiului din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, alți experți au observat că urmașii lui Vladimir Putin, precum Dmitri Medvedev sunt mult mai agresivi decât predecesorul lor. Așadar, nimic nu poate garanta că fără Vladimir Putin lucrurile ar putea lua o turnură pozitivă.

ADVERTISEMENT