Life

Video. Noua piesă lansată de Vlăduța Lupău face senzație! Mii de accesări în doar câteva ore

11.12.2020 | 20:34
Video Noua piesa lansata de Vladuta Lupau face senzatie Mii de accesari in doar cateva ore
Țeapă de zile mari! Vlăduța Lupău promovează o geacă la un preț de 900 de lei care când de fapt costă 120 de lei Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a lansat în urmă cu numai câteva ore un nou colind pentru sărbătorile de iarnă, piesa fiind urcată pe canalul de Youtube, acolo unde a primit mii de accesări, semn că artista este apreciată pentru muzica sa. 

Melodia intitulată „Vine seara de Crăciun” are un mesaj puternic, făcând trimite la nașterea Mântuitorului Isus Hristos. Videoclipul piesei este filmat într-un decor de poveste, îndrăgita cântăreață de muzică populară apărând îmbrăcată în haine tradiționale.

ADVERTISEMENT

„Dragilor ❤️ Vine seara de Crăciun ❤️ vă placeeee? Hai cu inimioarele în comentarii😍”, a scris Vlăduța Lupău pe canalul de Youtube, melodia primind aproximativ 19.000 de vizualizări la numai 7 ore de la lansare.

Vlăduța Lupău, un nou colind de senzație. Piesa a ajuns la inimile fanilor

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, oamenii apreciind muzica interpretei de muzică populară. Colindul vedetei a ajuns la inimile românilor, care au felicitat-o pentru versurile emoționante care transmit un mesaj foarte puternic în prag de sărbători.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă interpretarea”, „Un colind care dă viață cu adevărat frumoasei sărbători de Crăciun!”, „Cea mai frumoasă piesă care a existat pe acest pământ” sau „O voce foarte plăcută”, sunt doar o parte din comentariile venite din partea internauților.

Melodia vine la numai câteva zile după ce Vlăduța Lupău a lansat „De Crăciun”, un colind de suflet care a fost filmat în urmă cu două săptămâni. Piesa a urcat rapid în topurile muzicale, în prezent fiind pe locul 3 în cele mai populare melodii de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Primiți colinda? Vine Vlăduța să vă colinde! Hai să dacă vă place și această colindă autentică de această dată”, a declarat cântăreața de muzică populară pe InstaStory, unde a postat și câteva cadre din videoclip.

Artista reușește să atingă sufletele oamenilor orice piesă ar interpreta, bucurându-se de un real succes. Frumoasa șatenă cântă de la vârsta de 4 ani, în ciuda faptului că specializarea sa este de medic veterinar, pasiune pe care a moștenit-o de la părinții săi.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, recent arătând-și familia. De la mic la mare au apărut în videoclipul melodiei „De Crăciun”, cu această ocazie cântăreața apărând alături de cei dragi, așa cum se întâmplă mai mult de sărbători.

ADVERTISEMENT