Video. S-a întors în “Team Djokovic”! Nole s-a pregătit în Spania cu fostul său antrenor

Irina Aldea   
in Sporturi
08/04/2018, 20:27
Video. S-a întors în “Team Djokovic”! Nole s-a pregătit în Spania cu fostul său antrenor

Novak Djokovic a petrecut câteva zile departe de terenul de tenis şi mers în Republica Dominicană pentru a-şi încărca bateriile pentru sezonul de zgură. La scurt timp a revenit la antrenamente, dar nu a mers direct la Monte Carlo, acolo unde este înscris în ambele probe, ci în Spania, la Marbella. Sârbul s-a pregătit în incinta hotelului Puente Romano, care se află în cadrul Academiei de tenis a lui Pepe Imaz. Nole s-a pregătit alături de fratele său, Marko Djokovic, care este acum clasat pe locul 957 ATP.

La puţin timp după, în peisaj a apărut fostul său antrenor, Marian Vajda. Chiar dacă sârbul anunţase că doreşte să meargă la câteva turnee fără a avea sprijinul unui antrenor, tehnicianul din Slovacia a fost prezent în Spania. Fanii sârbului au primit vestea cu mare încântare deoarece Novak a trecut printr-o perioadă foarte dificilă de când s-a despărţit de antrenorul în vârstă de 53 de ani. Se pare că cei doi s-au reunit, însă nu este sigur dacă este o înţelegere permanentă.

Novak Djokovic, cel mai bun alături de Marian Vajda

Despărţirea de Marian Vajda a fost şocantă pentru toţi urmăritorii sportului alb întrucât Novak a obţinut toate cele 12 titluri de Mare Şlem avându-l de partea sa pe slovac. Vajda s-a alăturat echipei lui Djokovic în 2006 şi i-a fost alături pe parcursul a celor 223 de săptămâni petrecute în vârful ierarhiei mondiale. Vajda a fost antrenorul principal al lui Nole pentru primele 6 titluri de Mare Şlem, dar în 2014, tehnicianul a luat decizia de a deveni antrenor secund pentru a petrece mai mult timp alături de familie, moment în care a venit Boris Becker pentru a aduce un plus de agresivitate în jocul sârbului.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×