VIDEO. Nu l-au uitat pe Bubu! Fanii "cânilor", gest pentru amicul ucis

Dinamo, FCSB, fan ucis, bubu

A trecut un an de la moartea suporterului dinamovist ucis după un derby dintre Dinamo şi FCSB, încheiat 1-1. Adrian Matei, poreclit "Bubu", în vârstă de 25 de ani, a fost lovit în cap cu un baston telescopic în timp ce se întorcea de la meci. Incidentul a avut loc în apropierea zonei Titan. 

Dinamo suporter ucis. La un an de la moartea sa, mai mulţi dinamovişti au mers la mormântul lui Adrian. Au aprins acolo câteva lumânări, dar şi fumigene şi au strigat: "Eşti câine şi după moarte!" sau "Bubu, eşti unul dintre noi!". Dinamoviştii au avut cu ei şi bannere.

Dinamo suporter ucis. Criminalul, condamnat la 14 ani de închisoare

VEZI VIDEO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dinamo suporter ucis. Scandalul a pornit în momentul în care un individ a vrut să îi fure fularul unuia dintre prietenii lui Adrian. În acel moment, s-a creat un meleu, iar Adrian a intervenit pentru a calma spiritele şi de a-i despărţi pe bătăuşi. Deşi nu avea nicio implicare în conflict, Adrian a fost lovit în cap cu un baston telescopic.

Ucigaşul lui "Bubu" a fost judecat şi în luna iunie a acestui an a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Pe lângă ucigaş, Alexandru Badea, a mai fost condamnat la închisoare Andrei Ionuţ Pătraşcu, cel care a pornit scandalul.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091