News

Video. O mașină a fost cuprinsă de flăcări în Capitală, după care a explodat. Traficul, blocat

O mașină a explodat în Capitală și a fost cuprinsă de flăcări. Traficul a fost blocat minute în șir din cauza acesteia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
15.02.2022 | 21:07
Video O masina a fost cuprinsa de flacari in Capitala dupa care a explodat Traficul blocat
ADVERTISEMENT

Scene uluitoare în Capitală, marți seara. O mașină a luat foc din senin, după care a explodat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit din cauza acestui incident petrecut în trafic.

Mașină cuprinsă de flăcări în Capitală. S-a circulat pe un singur sens

În schimb, cel afectat de această explozie a mașinii a fost traficul rutier, care a fost blocat minute în șir din cauza autovehiculului care a fost cuprins de flăcări.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, în București, în intersecția dintre Bd. Ștefan cel Mare și strada Lizeanu.

Astfel, după acest eveniment din trafic, mașinile au mai putut circula doar pe un sens, mai precis dinspre Piața Obor spre Piața Victoriei.

ADVERTISEMENT

Sursa video: FANATIK

Nimeni nu a fost rănit după explozia mașinii

Pompierii au sosit de urgență la fața locului pentru a stinge flăcările. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestei explozii.

Mașina aparținea unei firme care montează gresie și faianță.

O altă mașină a luat foc, tot în Capitală, pe  Splaiul Independenței

În vara anului trecut o altă mașină a luat foc pe stradă, pe această dată la intersecția Bulevardului Libertății cu Splaiul Independenței.

ADVERTISEMENT

Nici atunci nu a fost nimeni rănit, iar pompierii au acționat rapid și au reușit să lichideze incendiul foarte prompt, în doar câteva minute.

O persoană a murit după un incident similar

Nu la fel de fericit a fost un caz care a avut loc în iunie 2021, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut lângă o benzinărie din Sectorul 6 din București, iar în mașina care a luat foc se aflau două persoane.

Din păcate, pentru una dintre ele nu s-a mai putut face nimic, iar salvatorii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul.

„O persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor.

Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, transmitea ISU.

ADVERTISEMENT