News

Video. O mașină a luat foc pe A1, în apropiere de Arad. Traficul este restricționat pe o singură bandă

O mașină a ars complet pe autostrada A1. Traficul se desfășoară pe o singură bandă.
11.07.2021 | 12:06
Video O masina a luat foc pe A1 in apropiere de Arad Traficul este restrictionat pe o singura banda
ADVERTISEMENT

Scene dramatice pe autostrada A1, în apropiere de Arad. O mașină a ars complet în această dimineață.

Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Inițial, șoferul a încercat să stingă singur flăcările. Apoi, la fața locului au ajuns pompierii.

ADVERTISEMENT

Traficul se desfășoară pe o singură bandă pe autostrada A1, la km 533+300, în apropiere de Arad, sensul de ieșire din țară, conform Știrile Protv.

Scene incredibile pe autostrada A1. O mașină a luat foc în apropiere de Arad

Circulația se desfășoară doar pe banda 2, până la evacuarea autoturismului ars de pe banda de urgență.

ADVERTISEMENT

”Trafic pe o singura banda pe autostrada #A1, la km 533+300, in apropiere de Arad, sensul de iesire din tara. Un autoturism a luat foc.

Nu sunt victime. Circulatia se desfasoara doar pe banda 2, pana la evacuarea autoturismului ars de pe banda de urgenta”, a anunțat DRDP Timișoara, conform opiniatimișoarei.ro

ADVERTISEMENT

Accident grav pe A1. Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat

Sâmbătă, 10 iulie, un alt accident rutier a avut loc pe Autostrada A1. Tragedia s-a petrecut în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva – Arad.

Un microbuz care transporta nouă persoane s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD

ADVERTISEMENT

Toate cele 9 persoane au fost transportate la spital. Traficul rutier a fost blocat câteva ore pe sensul de mers Deva – Arad.

”Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un microbuz pe  A1, din direcţia Lugoj înspre Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat.  În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor 8 pasageri, dintre care 2 femei”, a transmis IPJ Timiş, conform Adevărul.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: