News

Video. O pasăre uriașă a spart parbrizul unui avion, plin de sânge pilotul a rămas la manşă. Imagini terifiante din cabină, în timpul zborului

Un pilot și-a păstrat calmul după ce o pasăre uriașă a intrat nepoftită în cabina sa, prin parbriz, acoperindu-l pe sânge în timpul zborului.
15.06.2023 | 14:16
O pasăre uriașă a spart parbrizul unui avion. Foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

În videoclipul devenit viral pe rețelele de socializare se poate observa o pasăre grav rănită atârnând deasupra pilotului escadronului Ariel Valiente. Restul zborului a mers conform planului, dar se spune că pasărea a murit în câteva minute de la impact, lucru de înțeles.

O pasăre uriașă a spart parbrizul unui avion

Din fericire, restul zborului a mers conform planului și aeronava și-a menținut stabilitatea. Autoritățile aviatice nu au reușit încă să determine altitudinea aeronavei în momentul incidentului și nici ruta pe care o urma. Liderul escadronului, Ariel Valiente, poate fi văzut cu pete de sânge pe toată fața și uniforma, în timp ce continuă să conducă avionul neclintit.

ADVERTISEMENT

În aprilie, pilotul unui avion de pasageri a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență după ce o pasăre a zburat într-unul dintre motoarele aeronavei, conform Daily Mail. Incidentul a avut loc în timpul zborului AV9377 al companiei aeriene Avianca de la Insula San Andres la Bogota, în Columbia.

Aeronava a fost forțată să se întoarcă la Aeroportul Internațional Gustavo Rojas Pinilla din San Andres, situat în Marea Caraibelor, în largul coastei Nicaragua, dar parte a Columbiei. Autoritățile au transmis că aeronava Airbus A 320-214 a finalizat cu succes o aterizare de urgență.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mulți ani, un avion militar MIG21 Lancer s-a prăbușit în Constanța, la 8 kilometri de baza militară Mihail Kogălniceanu, după ce a fost lovit din plin de un stol de păsări. Anchetatorii au găsit la fața locului pene și rămășițe de păsări, astfel au ajuns la această concluzie.

La fața locului au ajuns mai multe utilaje americane de la baza militară Kogălniceanu, acestea fiind folosite pentru a ridica epava avionului MIG21 Lancer. Din fericire, pilotul a reușit să se catapultez și a fost transportat la spital. MApN a oferit mai multe detalii despre acest accident, în care a fost implicat locotenent-comandorul Adrian Stancu.

ADVERTISEMENT

Locotenent-comandorul Adrian Stancu, pilot pe o aeronavă MiG 21 LanceR a Forțelor Aeriene Române, s-a catapultat astăzi, 12 iunie, în jurul orei 11.15, în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu, în zona localității Nazarcea, județul Constanța, în timpul executării manevrelor de aterizare. Pilotul este conștient și se află în stare stabilă.

El a fost recuperat, i s-a acordat primul ajutor la fața locului și a fost transportat pe cale aeriană la Spitalul Județean Constanța. Aeronava, care se afla în dotarea Bazei 86 Aeriană ”Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” din Fetești, decolase în jurul orei 10.00 de pe baza aeriană din Mihail Kogălniceanu pentru a executa o misiune de antrenament în cadrul exercițiului ”Thracian Eagle 2017”, care se desfășoară împreună cu forțele aeriene bulgare.

ADVERTISEMENT

După executarea misiunii, la întoarcerea către Mihail Kogălniceanu, pe timpul executării manevrelor de aterizare, pilotul a raportat o defecțiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcționare ai acestuia. Conform procedurilor, pilotul s-a catapultat, aeronava prăbușindu-se în zona menționată, în afara ariilor locuite. Cazul este cercetat de Parchetul Militar, conform procedurilor legale, iar circumstanțele accidentului vor fi investigate de o comisie numită de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene”, transmiteau autoritățile.

ADVERTISEMENT
"Cântă despre poziţii sexuale, le arată şi cum se face". Balul bobocilor la un liceu de top din Craiova: dedicaţii pe manele. Reacţia directorului
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi...
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi a "dat cărțile pe față"
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e...
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc...
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc cu privații“ FOTO
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
UNGARIA cutremură Europa! Ce vrea să facă Viktor Orban. Decizie istorică
UNGARIA cutremură Europa! Ce vrea să facă Viktor Orban. Decizie istorică
Adio Schengen! Suedia, alături de Austria și Olanda
Adio Schengen! Suedia, alături de Austria și Olanda
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu...
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu Alin Oprea
Vedeta A RĂBUFNIT pe Internet, după ce a fost criticată că și-a făcut...
Vedeta A RĂBUFNIT pe Internet, după ce a fost criticată că și-a făcut iubit după DIVORȚ: 'Oameni frustrați! Nu-mi plătesc ei...'
Persoanele publice în care românii au cea mai mare încredere. Șoșoacă pe 5,...
Persoanele publice în care românii au cea mai mare încredere. Șoșoacă pe 5, Iohannis pe 9
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina...
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina sau Transfăgărășan!
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română