News

Video. O primăriță și un preot din Șieu, acuzați că au jucat la păcănele banii pentru ajutoarele de încălzire. Prima reacție: ”Să auzim de bine”

Localnicii din comuna Șieu (județul Maramureș) au lansat acuzații grele la adresa primăriței Irina Adriana Gabriela Iușco și a soțului ei, care este preot.
31.10.2022 | 14:44
Video O primarita si un preot din Sieu acuzati ca au jucat la pacanele banii pentru ajutoarele de incalzire Prima reactie Sa auzim de bine
Acuzații grave pentru o primăriță și un preot din județul Maramureș. Foto: facebook.com/iusco.irina.5 - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Despre primăriță și preot, oamenii din Șieu susțin că au jucat la păcănele banii destinați pentru ajutoarele de încălzire. Conform informațiilor publicate de Antena 3 CNN, primăriţa ar avea în declaraţia de avere venituri de peste 80.000 de lei obţinute din jocurile de noroc.

Cum se apără o primăriță acuzată că a jucat banii oamenilor la păcănele

În acest context, poliţiştii maramureșeni s-au deplasat la Primăria Șieu, dar și la casa parohială pentru a ridica mai multe documente. Conform celor relatate pe antena3.ro, oamenii legii încearcă să afle astfel dacă angajații primăriei au deturnat fondurile europene.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii sursei citate au mai completat că localnicii au informații conform cărora actele pentru primirea ajutoarelor de încălzire ar fi fost finalizate în urmă cu peste o lună. Totuși, ei susțin că nu ar fi primit banii nici la ora redactării acestei știri.

Contactată telefonic de redactorul fanatik.ro, primărița Irina Adriana Gabriela Iușco a refuzat să răspundă apelurilor repetate, dar a precizat într-un SMS că a oferit toate explicațiile necesare pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

În postarea redată integral mai jos, primărița comunei din județul Maramureș a respins toate acuzațiile. Mai mult, ea a precizat că în spatele acestui scandal local nu se află decât o răfuială politică, generată chiar de foștii contracandidați pentru conducerea Primăriei Șieu.

Reacția celei care conduce primăria din Șieu

Dragi șieuani. Din cauza ultimelor evenimente petrecute în localitatea Șieu, doresc să vă aduc la cunoștință următoarele. În urma unei reclamații, ieri am avut percheziție la domiciliul meu, de unde nu s-a ridicat nimic incriminator (pentru că nu există).

ADVERTISEMENT

Ulterior s-a făcut percheziție în primărie, unde au fost ridicate unele documente, urmând să se facă cercetări. Din punctul meu de vedere, reclamația nu se confirmă.

Nu este decât o nouă încercare a unor contracandidați la primărie de a mă defăima.Dacă nu au reușit la vot, încearcă prin reclamații. Să auzim de bine! O zi frumoasă tuturor!”, a transmis luni Irina Adriana Gabriela Iușco pe Facebook.

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: