Video. Românca Elena Andrieş e triplă campioană europeană la haltere

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/03/2018, 19:39
Video. Românca Elena Andrieş e triplă campioană europeană la haltere

Elena Andrieş a reuşit să câştige prima medalie a României la Campionatul European de haltere pentru seniori care are loc la Izvorani. Românca a cucerit aurul la categoria 48 de kilograme, stil smuls, cu o aruncare de 79 de kilograme, anunţă sptfm.ro.

Elena Andrieş a început concursul cu 75 de kilograme, cu o aruncare reuşită, iar apoi a decis să ridice 79 de kilograme. Şi-a încercat şansa şi la 80, dar a ratat. Aceasta nu este prima medalie de aur câştigată de tânăra în vârstă de 23 de ani, ci a treia. Ea s-a impus la smuls, aruncat şi total. Cea mai aprigă rivală Elenei a fost campioana europeană Anais Michel din Franţa.

Campioana europeană Anais Michel s-a clasat pe 2

Franţuzoaica a început concursul cu 78 de kilograme, dar a ratat prima încercare, apoi a ridicat 78 de kilograme şi a ratat 80, terminând pe poziţia a 2-a. Medalia de bronz a ajuns la italianca Alessandra Pagliaro.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×