VIDEO. Oltenii au transferat un mijlocaş brazilian! Ce număr va purta

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 12:22
VIDEO. Oltenii au transferat un mijlocaş brazilian! Ce număr va purta

CS Universitatea Craiova se pregăteşte pentru un noul sezon competiţional din Liga 1, iar oltenii au reuşit al treilea transfer al verii.

Astfel, după ce au reuşit să obţină semnătura lui Calancea şi a lui Rambele, oltenii au ajuns la un acord cu brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin, un mijlocaş în vîrstă de 24 de ani, care va ajunge sub comanda lui Gigi Mulţescu din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul în vîrstă de 24 de ani a evoluat în ultimii patru luni în Serie C, la Salerno, Salernitana, Novara şi Messina.

Vagenin se află în Bănie şi a efectuat vizita medicală, dacă nu vor fi probleme în această seară, el va semna contractul cu oltenii şi va primi numărul 10, lăsat liber după plecarea lui Tha’er Bawab.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×