News

VIDEO. “OMS se teme să nu apară o tulpină mai puternică de 10 ori decât COVID 19!” Avertisment copleșitor la “Fan ROMÂNIA”

02.04.2020 | 11:58
VIDEO OMS se teme sa nu apara o tulpina mai puternica de 10 ori decat COVID 19 Avertisment coplesitor la Fan ROMANIA
ADVERTISEMENT

Stare de alertă în Organizația Mondială a Sănătății. Specialiștii se tem acum de ce este mai rău și spun că, în viitorul apropiat, am putea avea de înfruntat un virus mult mai puternic față de COVID-19. Cel puţin asta susţine controversatul director al Institutului Oncogen din Timișoara, Virgil Păunescu, iar avertismentul copleșitor a venit chiar la “Fan ROMÂNIA”, emisiunea realizată de Horia Ivanovici.

Avertismentul copleșitor al lui Virgil Păunescu la “Fan ROMÂNIA”: “Există teama să nu apară o nouă tulpină mai puternică decât COVID 19”

Profesorul Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen din Timișoara, a dezvăluit că, în perioada următoare, omenirea ar putea trece printr-o nouă criză, una care s-ar putea dovedi cu adevărat devastatoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, din coronavirus, ar putea ieși o nouă tulpină, una și mai puternică. OMS încearcă de zor să-și ia deja toate măsurile de precauție pentru o asemenea derulare de evenimente.

Spaima Organizației Mondiale a Sănătății este dată de infectarea unui număr de persoane atât de mare

Virgil Păunescu a dezvăluit că principalul motiv de îngrijorare în aceste momente al Organizației Mondiale a Sănătății este evoluția noului tip de coronavirus, care ar putea căpăta noi proporții.

ADVERTISEMENT

Nu poți să constați că un virus este fabricat în laborator, dar eu sunt convins că este un virus apărut natural, o mutație genetică apărută de la natură și poate să mai apară.

Spaima Organizației Mondiale a Sănătății este că, prin infectarea unui număr de persoane atât de mare, poate să apară ceva și mai periculos, poate să fie mult, mult mai râu.

ADVERTISEMENT

Mutațiile astea sunt la întâmplare, nu știe nimeni dacă apare una mai gravă sau mai lejeră”, a avertizat Virgil Păunescu.

De altfel, profesorul a precizat exclusiv pentru FAN ROMÂNIA că au fost deja realizați primii pași pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Virgil Păunescu spune că vaccinul este 100% românesc și a anunțat și o dată la care acesta ar putea să ajungă pe piață. Conform profesorului, vaccinul s-ar putea comercializa în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: