News

Video. Panică după ce motorul unui avion a luat foc după decolare. Pasagerii au crezut că nu mai ajung în SUA  

Pasagerii care au urcat la bordul unui avion care decolase din Mexic spre SUA s-au temut pentru viețile lor după ce unul dintre motoare a explodat și a luat foc.
25.08.2022 | 09:15
Video Panica dupa ce motorul unui avion a luat foc dupa decolare Pasagerii au crezut ca nu mai ajung in SUA
Asta au filmat pasagerii după ce motorul avionului a luat foc. Foto: captură foxla.com - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Avionul a decolat marți de la Guadalajara spre Los Angeles, dar la 10 minute după lansare, pasagerii au observat că motorul a luat foc. În prim-plan a fost zborul companiei aeriene VivaAerobus.

Scene dramatice la bordul unui avion care zbura spre SUA

Panica s-a instalat rapid printre pasageri, mai ales că mulți au auzit și o explozie. Unii au început să plângă, alții au țipat cuprinși de panică, iar alții s-au rugat pentru o minune.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, piloții s-au întors la Guadalajara și au reușit să aterizeze în siguranță, la aproximativ 45 de minute de la decolare. Din fericire, nu au fost raportați răniți.

Totuși, pasagerii au rămas cu o sperietură care îi va urmări probabil pentru tot restul vieții. Mai departe vom prezenta mărturia pasagerei Kimberly Garcia. Ea a declarat pentru Storyful că a auzit o explozie puternică la aproximativ 10 minute de la începerea zborului și că pasagerii au început să intre în panică.

ADVERTISEMENT

A trebuit să sunăm la butonul de urgență de aproximativ șase ori înainte de a atrage atenția echipajului de zbor, deoarece încă nu ne comunicaseră nimic pe difuzor“, a declarat Garcia.

Într-o declarație pentru FOX 11, reprezentanții VivaAerobus au precizat că defecțiunea motorului a avut loc la câteva minute după ce zborul a decolat la ora locală 22:03.

ADVERTISEMENT

Din cauza frecării metalului“, au apărut și scânteile, dar piloții nu au pierdut niciodată controlul avionului. De asemenea, compania aeriană a transmis 1 că “echipajul a acordat în timp util și cu profesionalism atenție pasagerilor care au avut nevoie de ea“.

Pasagerii au fost îmbarcați într-un alt zbor miercuri dimineață, care a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, la scurt timp după ora locală 7:30.

ADVERTISEMENT

Regretăm profund neplăcerile pe care această circumstanță le-a putut cauza. Ele vor fi analizate și evaluate de către compania aeriană și autoritățile competente“, au precizat cei de la compania aeriană low-cost.

ADVERTISEMENT
Tags: