Cele mai citite

VIDEO / Surprize la Cupa Africii. Coasta de Fildeş şi Camerun, urmărite de scorul ”blestemat”!

Ultimul meci al zilei de la Cupa Africii, Mali - Camerun, s-a terminat cu acelaşi scor de 1-1, care ”bîntuie” competiţia de pe Continentul Negru. Yatabare a deschis scorul în minutul 71, iar...
Autor: Claudiu Melinte | 20.01.2015 | 22:55
VIDEO / Surprize la Cupa Africii. Coasta de Fildeş şi Camerun, urmărite de scorul ”blestemat”!

Ultimul meci al zilei de la Cupa Africii, Mali – Camerun, s-a terminat cu acelaşi scor de 1-1, care ”bîntuie” competiţia de pe Continentul Negru. Yatabare a deschis scorul în minutul 71, iar camerunezii au egalat prin reuşita lui Oyongo, din minutul 83.

http://youtu.be/L6aXrygRusU

Coasta de Fildeş şi Guineea au bifat cel de-al 4-lea scor de 1-1 de la Cupa Africii pe Naţiuni. 4 astfel de rezulate au fost înregistrate după primele 7 meciuri de la turneul final. Revenind la meci, Mohamed Yattara a deschis scorul pentru Guinea în minutul 36. Jucătorul Romei, Gervinho a fost eliminat în minutul 58, iar Coasta de Fildeş, principala favorită la cucerirea trofeului, se afla într-o situaţie dificilă. Atacantul lui ŢSKA Moscova, Doumbia, a venit ca un salvator şi a restabilit egaliatea în minutul 72, după un gol marcat din centrul careului advers.

http://youtu.be/Y_6jXN3Vg1E

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!