Fanatik Show

VIDEO / “Patronul Rapidului este SPONSOR la DINAMO!”

Nicolae Manea face dezvăluiri incendiare la FANATIK SHOW, la Look TV. Preşedintele Rapidului a anunţat că Moraru sponsorizează Dinamo cu 100.000 de euro, lucru ilegal, fiind acţionar al clubului...
22.09.2014 | 18:10
VIDEO  Patronul Rapidului este SPONSOR la DINAMO

Nicolae Manea face dezvăluiri incendiare la FANATIK SHOW, la Look TV. Preşedintele Rapidului a anunţat că Moraru sponsorizează Dinamo cu 100.000 de euro, lucru ilegal, fiind acţionar al clubului giuleştean. Totodată, Manea a acţionat clubul Rapid în instanţă, întrucît nu i-a fost motivată demiterea.

“Am primit un preaviz fără nicio motivare. Am avut o discuţie la început cu domnul Moraru care mi-a zis că sînt în tabăra sa. Pînă acum am fost doar două tabere, noi, o mînă de oameni şi fanii Rapidului. Activitatea mea l-a adus la noi pe Moraru. Am acţionat clubul în judecată , pentru că nu este legal, nu mi s-a motivat nimic în preavizul de întrerupere a colaborării. Sînt foarte multe lucruri în neregulă la Rapid. Eu l-am adus pe Moraru. L-a luat şi pe Butoi cu el, i-am explicat ce şi cum şi l-am trimis la administratorul judiciar. După, am aflat că mai încercase să preia nişte echipe din Liga 1, precum Chiajna, Timişoara etc. El n-a venit aici pentru Rapid! Moraru sponsorizează Dinamo pînă în 2015, le dă 100.000 de euro pe an cu apă minerală! A făcut şi cu noi acelaşi contract şi n-are voie fiind acţionar la Rapid! A zis că el este acţionar, nu investitor, că el nu vrea să aducă bani. Sînt sigur că îmi voi regăsi dreptatea în instanţă. Rapid are preşedintele şi ofiţerul de presă suspendaţi, ei nu se gîndesc la dosarul de licenţiere? Sînt restanţe salariale foarte mari, opt luni, chiar şi un an. Nu aş zice că e escroc, dar spuneţi voi, ce este el, dacă i-a ameninţat pe jucători că nu mai joacă dacă nu semnează preluarea creanţelor lor de către Moraru!? Le cumpără pe mai puţini bani iar el îi recuperează apoi de la Tribunal, pe sumele complete! Nu-l interesează Rapidul, dacă îl întrebi cînd s-a născut echipa asta, habar n-are. E un fariseu, ăsta e Moraru! Clubul ăsta parcă e blestemat, a ajuns pe mîna unui om care n-are un leu”, a dezvăluit Manea la FANATIK SHOW, pe Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: