Pariuri sportive

VIDEO / Piţurcă, băgat în ŞEDINŢĂ de şeici: “Avem probleme! Jucătorii fac multe greşeli”

UPDATE 13 decembrie, ora 15:36 / Victor Piţurcă a fost băgat în şedinţă de şeicii lui Al Ittihad după înfrîngerea cu Al Shabab, scor 0-1, potrivit site-ului arab elhedaff.com. Şeicii...
13.12.2014 | 15:50
VIDEO  Piturca bagat in SEDINTA de seici Avem probleme Jucatorii fac multe greseli

UPDATE 13 decembrie, ora 15:36 / Victor Piţurcă a fost băgat în şedinţă de şeicii lui Al Ittihad după înfrîngerea cu Al Shabab, scor 0-1, potrivit site-ului arab elhedaff.com. Şeicii şi-au arătat sprijinul pentru Piţurcă, însă românul trebuie să redreseze rapid corabia: 

“Avem probleme la echipă, iar jucătorii fac multe greşeli. Voi continua să lucrez şi sper să remediez situţia în curînd”, a declarat Piţurcă.

După 12 etape, Al Ittihad este pe locul 5 în campionat cu 22 de puncte. De cînd e Piţurcă pe bancă, Al Itiihad are 4 înfrîngeri şi un egal. 

*************************

UPDATE / Mai mult sau mai puţin, pe Piţurcă l-au ajuns blestemele! După meciul cu Al Hilal, în care a făcut un gest bădărănesc la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, refuzînd să-l salute la începutul meciului, cu toate că fostul antrenor al Stelei i-a întins mîna, soţia lui Reghe a avut o reacţie şoc: “Să dea Dumnezeu ca domnul Piţurcă, pentru ce a făcut, de acum înainte, la fiecare meci după minutul 89, să vadă în faţa ochilor doar chipul soţului meu şi toate gesturile golăneşti pe care le-a făcut la adresa lui.” Reacţie ce a fost întregită vineri, imediat după înfrîngerea uluitoare, din ultima secundă cu Al Shabab, cînd sexy impresara nu a ratat ocazia să-l taxeze din nou pe “Satana!”

ANAAAA

Culmea este că, iată, în meciul de azi, Piţurcă chiar a văzut negru în faţa ochilor, pierzînd un nou meci, chiar după minutul 89! Al Ittihad avea 7 victorii consecutive şi era pe locul 1 în clasament pînă la sosirea lui Piţi, după care fostul selecţioner al României a bifat 4 înfrîngeri şi un egal! Iar Ittihad a coborît pe locul 6! Fanii din Jeddah au reacţionat dur pe reţelele de socializare, în timp ce şeicii l-au băgat în şedinţă pe Piţurcă imediat după finalul jocului!

B4qtL63CAAEBAl9

UPDATE / Al Ittihad a pierdut meciul cu Shabab, scor 0-1, din cadrul etapei cu numărul 12 din Arabia Saudită. Elevii lui Piţurcă au primit gol în minutul 90+4 al întîlnirii. Se pare că norocul lui ”Satana” s-a dus odată cu transferul la Al Ittihad…

Fanii lui Al Ittihad au turbat după golul primit şi au început să arunce cu tot cea aveau la îndemînă spre teren.

Loading the player…

La final, jucătorii lui Shabab au îngenunchiat, mulţumind minute în şir divinităţii pentru reuşita din ultima secundă a meciului!

piti

Victor Piţurcă a ajuns la meciul cu numărul 5 fără victorie. În tot acest timp a înregistrat 4 înfrîngeri şi o remiză. Şeicii nu mai au răbdare cu el, fotbaliştii sînt cu moralul la pămîn, iar Piţi este în pericol de demitere!

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal, va juca sîmbătă, începînd cu ora 18:40, împotriva lui Al Nasr.

clas

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Formaţia pregătită de Victor Piţurcă are un meci extrem de dificil în campionat. Al Ittihad evoluează de la această oră, pe teren propriu, împotriva lui Al Shabab, ocupanta locului 3 în clasamentul din Arabia Saudită. După primele 45 de minute, scorul este egal. De cînd a semnat cu Al Ittihad, Victor Piţurcă n-a bifat nici o victorie, iar jucătorii şi oficialii echipei au început să-şi piardă răbdarea cu el.

Camerele de filmat l-au surprins pe Victor Piţurcă într-o ipostază care nu-i face prea mare cinste fostului tehnician al naţionalei României.

pitzi