News

VIDEO / Bogdan Stancu a dat GOL, apoi s-a ACCIDENTAT! Are nevoie de OPERAŢIE!

UPDATE / 15:00 Bogdan Stancu a fost operat de doctorii turci la mîna dreaptă. Conform ntvspor.net, Bogdan Stancu a suferit o fractură....
17.02.2015 | 13:02
VIDEO / Bogdan Stancu a dat GOL, apoi s-a ACCIDENTAT! Are nevoie de OPERAŢIE!

UPDATE / 15:00 Bogdan Stancu a fost operat de doctorii turci la mîna dreaptă. Conform ntvspor.net, Bogdan Stancu a suferit o fractură.

UPDATE / 12:38  Bogdan Stancu a deschis scorul în partida Genclerbirligi – Eskisehirspor, în minutul 7, dar din păcate a fost înlocuit în minutul 69, după ce s-a accidenta la încheietura mâinii, în urma unei căzături. Românul a a fost transportat la spital, acolo unde medicii au constatat că are nevoie de operaţie. Astfel, românul va fi lipsi pentru următoarele 6 săptămîni, ceea ce îl face indisponibil pentru meciul România – Insulele Feroe, din data de 29 martie.

UPDATE 21:00 / Final de meci! Eskisehirspor reuşeşte să învingă pe terenul lui Genclerbirligi cu 2-1 după ce Bogdan Stancu a deschis scorul. În urma acestei înfrîngeri, Gencler cade pe 12 în clasament cu 22 de puncte după 20 de etape.

UPDATE 19:30 / La pauză, scorul este 1-1, Eskisehirspor reuşind să egaleze în minutul 44 de Toko. Bogdan Stancu a mai ratat o ocazie uriaşă în finalul reprizei, însă portarul Boffin a apărat miraculos.

Bogdan Stancu este pe val în Turcia la Genclerbirligi. Atacantul român a deschis scorul în minutul 6 al meciului de pe teren propriu cu Eskisehirspor, după ce a finalizat o acţiune frumoasă în banda stîngă a lui El Kadir. Cu această reuşită, Stancu a ajuns la 8 goluri marcate în acest sezon. 

Este al treilea meci la rînd în care Bogdan Stancu marchează pentru Gencler, după ce a marcat în poarta lui Bursaspor, 1-3 şi cu Eskisehirspor, 3-0 în Cupa Turciei. Genclerbirligi ar urca pînă pe locul 9 în cazul unei victorii cu Eskisehirspor.

VEZI VIDEO: 

Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri