Fotbal intern

Video. Peluza Sud ’97, imn pentru “Craiova, echipa mea”

25.04.2020 | 15:19
Video Peluza Sud 97 imn pentru Craiova echipa mea
Peluza Sud 1997. FOTO: Fcucraiova1948.ro
ADVERTISEMENT

„Peluza Sud 1997” și rapper-ul Byga, component al formației CIA, au lansat un imn pentru FC U Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu, care se află în Liga 3.

Noul imn al FC U Craiova

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice și, cel mai probabil, suporterii vor fi ținuți departe de stadioane și în momentul reluării meciurilor oficiale, pentru respectarea măsurilor împotriva răspândirii COVID-19.

ADVERTISEMENT

În această perioadă de pauză competițională, fanii FC U Craiova, reuniți în „Peluza Sud 1997”, au lansat imnul formației patronate de Adrian Mititelu.

Melodia aleasă a fost a rapper-ului Byga, component al trupei CIA, originară din Craiova, intitulată „Echipa mea”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul neoficial al melodiei este realizat printr-un colaj compus din fotografii în care sunt prezentate mai multe acțiuni ale „Peluzei Sud 1997”, iar versurile prezintă atașamentul oltenilor pentru fotbal, dar și momentul în care echipa lui Adrian Mititelu a fost dezafiliată.

FC U Craiova s-a oprit în șaisprezecimile Cupei României

FC U Craiova a ratat, la sfârșitul sezonului trecut, promovarea în Liga 2, dar în actuala stagiune a dominat seria a patra a Ligii 3 și a reușit să ajungă până în șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Pentru un loc în optimile competiției, echipa lui Adrian Mititelu a jucat împotriva celor de la U Cluj, pe noul „Ion Oblemenco”.

FC U Craiova conducea cu 2-0 după doar 14 minute, însă clujenii au reușit să restabilească egalitatea până în minutul 50. În prelungiri, divizionara secundă a dat lovitura în minutul 95 și a obținut calificarea în optimi, unde a cedat, 0-1, în fața celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În campionat, după disputarea primelor 16 runde, FC U Craiova este pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte obținute după 13 victorii și 3 remize, cu un avans de 13 puncte față de principala urmăritoare, CS Șoimii Lipova.

ADVERTISEMENT
Tags: