VIDEO. OFICIAL. Cel mai talentat puşti al Europei l-a ales pe Guardiola: “El m-a convins să semenez cu Manchester City”

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
02/08/2016, 17:23
VIDEO. OFICIAL. Cel mai talentat puşti al Europei l-a ales pe Guardiola: “El m-a convins să semenez cu Manchester City” GALERIE FOTO

UPDATE, 2 august, ora 17:20 / Manchester City a oficializat astăzi transferul lui Leroy Sane. Germanul în vîrstă de 20 de ani a fost achiziţionat de la Schalke 04, pentru 45 de milioane de euro.

“Am ales-o pe Manchester City în primul rînd datorită lui Pep Guardiola. Am avut o discuţie cu el în care m-a convins că dacă voi veni aici am posibilitatea să devin un jucător mai bun, adică exact ceea ce îmi doresc”, au fost primele cuvinte ale lui Sane din postura de jucător al lui City

Pep Guardiola este gata să dea o nouă lovitură de piaţa transferurilor. După ce a reuşit să le ia faţa rivalelor Manchester United, Barcelona şi Real Madrid pentru transferul lui Gabriel Jesus, Manchester City va semna în următoarele 24 de ore un alt jucător considerat printre marile talente ale lumii.

Oficialii lui Schalke 04 au anunţat astăzi că şi-au dat acordul pentru a-l ceda pe Leroy Sane la Manchester City, iar internaţionalul german a plecat deja spre Anglia, pentru vizita medicală, negocierile şi semnarea contractului cu formaţia condusă de Pep Guardiola. Sane a fost deja fotografiat la Manchester.

PAY-Leroy-Sane-in-Manchester

45 de milioane de euro va achita Manchester City pentru transferul lui Leroy Sane, care are deja patru selecţii la naţionala mare a Germaniei. 6 meciuri şi 5 goluri are la U21, iar la U19 a jucat 11 partide şi a marcat de 4 ori. În Bundesliga, Sane a jucat 47 de goluri şi a marcat 11 goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×