Life

Video. Pepe, surpriza serii la Te cunosc de undeva! Jurații au crezut că nu văd bine!

11.04.2021 | 13:54
Video. Pepe, surpriza serii la Te cunosc de undeva! Jurații au crezut că nu văd bine!
Video. Pepe, surpriza serii la Te cunosc de undeva! Jurații au crezut că nu văd bine!Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pepe a fost surpriza serii la Te cunosc de undeva. Jurații au crezut că nu văd bine când a apărut în platou. Cântărețul s-a transformat în Marina Voica.

Pepe a interpretat melodia „Merequetengue” și s-a descurat de minune pe tocuri. El a reușit să-și adapteze timbrul vocal cu cel al cântăreței a cărei melodie o cânta, dar a făcut și spectacol prin mișcarea scenică.

Gala Muzicii Latino l-a adus în prim plan pe celebrul cântăreț. Mirela Vaida a interpretat una din piesele sale, iar emisiunea s-a transformat într-un show total.

ADVERTISEMENT

Video. Pepe, surpriza serii la Te cunosc de undeva! Jurații au crezut că nu văd bine!

Pepe a fost la vedeta serii la emisiunea de la Antena 1. Numărul acestuia a impresionat atât jurații, cât și telespectatorii. El a reușit să danseze impecabil, deși tocurile pe cale le-a purtat au fost destul de înalte.

De altfel, cântărețul de muzică latino a fost și marele câștigător al ediției a zecea din sezonul 16 al emisiunii. Prestația impecabilă, dar și expresivitatea și dansul i-au adus 59 de puncte. Următorii clasați au fost Adriana Trandafir și Romică Țociu, cu 51 de puncte.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc din suflet. Aș dori să dedic acest premiu Mirelei Vaida pentru faptul că m-a susținut în această Gală și mi-a cântat operele. Vă mulțumesc mult de tot și o să cântăm la final “Merequetengue”, a spus artistul, potrivit Antena 1.

Mirela Vaida a impresionat în rolul lui Pepe

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți latino din România a fost sărbătorit cum se cuvine la Gala Muzicii Latino. Dacă el a intrepretat o melodie a Marinei Voica, una dintre melodiile sale celebre a fost cântată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a surprins pe toată lumea când a apărut în platou transformată în Pepe. Ea a reușit să interpreteze cu succes celebra melodie „Cine, cine.”

Deși rolul nu i-a permis prea multă mișcare scenică, Mirela Vaida a excelat la capitolul expresivitate. Ea a menționat că nu a fost deloc ușor să fie Pepe, iar emoțiile i-au dat și ele ceva bătăi de cap. „Este foarte greu și se cântă dintr-o răsuflare, nu am niciun moment de respiro pe negativ,” a recunoscut ea la final, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri