Video. Pericol pe “Dan Păltinişanu”. Se poate prăbuşi în orice moment!

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
09/02/2018, 19:03
Video. Pericol pe “Dan Păltinişanu”. Se poate prăbuşi în orice moment! GALERIE FOTO

Nu mai puţin de 250 de persoane au ales să vadă partida dintre ACS Politehnica Timişoara şi FC Voluntari, din etapa 24, de pe stadionul “Dan Păltinişanul”, dar starea arenei este îngrijorătoare. VIDEO AICI!

Se pare că ACS Politehnica Timişoara nu are parte de susţinere foarte mare la meciurile pe care le joacă pe teren propriu deoarece stadionul “Dan Păltinişanu” îl reprezintă şi starea de degradare în care a ajuns arena din Banat. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Stadionul “Dan Păltinişanu” a fost renovat în 2008

O parte destul de mare a stadionului “Dan Păltinişanu” a fost înconjurată de o bandă de avertizare roş-albă prin care li se interzice suporterilor să pătrundă în acea zonă, deoarece sunt şanse ca să se prăbuşască.

Arena din Timişoara a fost renovată în 2008, dar după 10 ani s-a ajuns ca mai multe gradene să se lase, iar spectatorii să nu mai aibă acces în acele zone. 

32.000 de locuri are stadionul “Dan Păltinişanu”

Ştirea MOMENTULUI

Dragoş Nedelcu, fundaş la FCSB: “Qaka este închizător, la concurenţă cu Pintilii”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.