ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Pique s-a împăcat cu fanii naţionalei! A fost aplaudat la scenă deschisă

Spania s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018 graţie victoriei obţinute împotriva Albaniei cu 3-0, la Albacete. Meciul a reprezentat şi prilejul împăcării dintre Gerard Pique şi fanii...
Autor: Marian Popovici | 07.10.2017 | 08:41
VIDEO. Pique s-a împăcat cu fanii naţionalei! A fost aplaudat la scenă deschisă

Spania s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018 graţie victoriei obţinute împotriva Albaniei cu 3-0, la Albacete. Meciul a reprezentat şi prilejul împăcării dintre Gerard Pique şi fanii spanioli. A fost o săptămână tumultoasă pentru fundaş, care a fost cel mai vocal susţinător pentru independenţei Cataloniei, dintre jucătorii Barcei.

ADVERTISEMENT

Fundaşul Barcelonei a vorbit cu lacrimi în ochi despre incidentele de la referendumul de independenţă şi chiar a ameninţat că se va retrage din naţională.

Pique, aplaudat de publicul spaniol

Însă, Pique a răspuns convocării selecţionerului Julen Lopetegui şi îşi va menţine decizia de a renunţa la naţională doar după Cupa Mondială din 2018. Mai mult, Gerard Pique a fost titular în meciul dintre Spania şi Albania, câştigat, 3-0 la Albacete, în care publicul spaniol l-a primit cu mare căldură pe fotbalistul iberic.

ADVERTISEMENT

Pique a fost înlocuit în minutul 60 şi a fost aplaudat de majoritatea fanilor prezenţi la Albacete. Fundaşul a apreciat gestul şi i-a aplaudat pe suporterii din tribune, înainte de a se aşeza pe banca de rezerve. La primele antrenamente ale naţionalei, atmosfera a fost tensionată, mai mulţi fani înjurându-l pe Gerard Pique.

VEZI VIDEO AICI 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!