News

VIDEO Polițist filmat în timp ce dansa pe motocicletă, lângă Casa Poporului! Cum a reacționat MAI

24.03.2019 | 16:47
Un politist de la Rutiera a fost surprins in timp ce dansa pe motocicleta de serviciu

Un polițist a devenit un personaj foarte bine cunoscut, după ce a fost surprins…dansând în timpul serviciului! Polițistul de la Brigada Rutieră a fost filmat chiar în timp ce se afla pe motocicleta de serviciu, cu care obișnuiește să alerge șoferii care încalcă legea.

Polițistul de la Rutieră a fost surprins dansând chiar pe motocicleta de serviciu

Odată ajunse pe Internet, imaginile cu polițistul care dansează s-au viralizat! Au fost văzute de zeci de mii de internauți, care s-au întrecut în comentarii care mai de care mai haioase.

„Ăsta este spiritul! Sub uniformă este un biker, iar noi, bikerii, iubim viața”. „ Ieri a fost surprinsă aceasta imagine, 23.03.2019. Am trecut chiar atunci pe acolo. Dansa si era foarte bine dispus. L-am salutat cu un claxon si ne-a returnat salutul. E plăcut să vezi si astfel de imagini”.

Au fost o mulțime de opinii despre imaginile acestea de când au apărut pe Facebook… Unele mai critice, altele, dimpotrivă, admirative, salutând o normalitate atât de mult dorită!Avem și noi una: Când iubești ceea ce faci, nu simți niciodată că muncești!O duminică frumoasă să aveți!Sursa: Victor Daniel Melinte

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Sunday, March 24, 2019

„ Mișto rău tipul, bravo lui!”

„Este om, nu face nimic dizgratios, ilegal, imoral. Incepem se ne mai relaxam, sa nu mai avem un bat in fund, vai, ce corecti si drepti suntem noi, sa avem asteptari de la toata lumea sa fie perfecta cand de fapt nici noi nu suntem. Misto rau tipul, bravo lui!”. „Prin schimbarea de generații incepe sa se mai relaxeze putin atmosfera. Sperăm la un viitor mai deschis la minte si mai european!! Respect!”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți pe pagina de Facebook a Ministerului Administrației și Internelor.

Nu doar internauții au văzut clipul, ci și șefii săi, care l-au trimis pe polițist să monitorizeze traficul rutier din București! Imaginile cu polițistul care asculta muzică și dansează au fost surprinse în apropierea Casei Poporului. Angajatul MAI a fost filmat de un grup de turiști care a vizitat Capitala. Omul legii pare foarte bine dispus, fapt ce i-a înveselit și pe turiști. Potrivit unor utilizatori de internet, momentul ar fi fost surprins chiar sâmbătă.

Imaginile au fost distribuite și pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne cu mesajul: “Au fost o mulțime de opinii despre imaginile acestea de când au apărut pe Facebook… Unele mai critice, altele, dimpotrivă, admirative, salutând o normalitate atât de mult dorită! Avem și noi una: Când iubești ceea ce faci, nu simți niciodată că muncești! O duminică frumoasă să aveți!”.