ADVERTISEMENT
News

Video. Polițiști atacați de romi cu drujba în Satu Mare. O persoană a rămas fără o ureche

Autor: Robert Cristea | 05.04.2021 | 08:46
Video. Polițiști atacați de romi cu drujba în Satu Mare. O persoană a rămas fără o ureche
Video. Polițiști atacați de romi cu drujba în Satu Mare. O persoană a rămas fără o ureche. Foto: Inquam / Virgil Simonescu

Scene dramatice în Satu Mare după ce mai mulți polițiști au fost atacați de romi cu drujba. În urma conflictului mai multe persoane au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Imagini violente într-un cartier de rromi din localitatea Petea, județul Satu Mare. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict care a antrenat zeci de locuitori ai cartierului și forțele de ordine.

Cel puțin un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta a rămas fără o ureche în urma scandalului, anunță presaSM, conform Antena3.

Scandal violent între polițiști și romi în Satu Mare. Mai multe persoane au ajuns la spital

Aproximativ 50 de oameni s-au manifestat violent asupra polițiștilor și jandarmilor. Unul dintre atacatori ar fi avut o drujbă asupra sa.

ADVERTISEMENT

Conflictul de amploare a căpătat accente dramatice. Polițiștii au apelat la armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba.

Din păcate, un polițist a fost rănit grav în momentul în care a încercat să-l ajute pe unul dintre colegii lui de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

La fața locului au fost dispuse mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, precum și echipaje medicale ale SJU Satu Mare și SMURD. Mai multe persoane au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la sediul Poliției din municipiul Satu Mare, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută a avut loc un incident la secția 9 de Poliție din Capitală. Un polițist a fost rănit de un bărbat care a scos un cuțit și l-a înjunghiat superficial pe agentul de serviciu, care nu i-a permis accesul în secție.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Infractorul a ajuns în custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!