News

Video. Polițistul Marian Godină a arătat cum putea fi prins ”bombardierul cu Mercedes”. Metodă simplă, rapidă și eficientă

Polițistul Marian Godină a reacționat după ce a văzut imaginile cu neputința unor colegi în fața unui individ oprit în trafic.
27.10.2022 | 14:55
Video Politistul Marian Godina a aratat cum putea fi prins bombardierul cu Mercedes Metoda simpla rapida si eficienta
Polițistul Marian Godină a demonstrat cum se sparge geamul unei mașini. Foto: captură Facebook – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marian Godină nu a rămas indiferent după ce individul supranumit de presa centrală ”bombardierul cu Mercedes” i-a ignorat pe oamenii legii care au încercat să-l scoată din mașină după ce l-au oprit într-o intersecție București.

Marian Godină a demonstrat cum se intervine ca la carte

Amintim că nici polițiștii, nici jandarmii nu l-au putut opri în zona Tineretului pe Șerban Michelle Antonio, reținut în cele din urmă, la 11 ore după ce i-a sfidat, ironizat și amenințat pe oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, imaginile cu polițistul care se plimbă pe lângă mașină încercând să găsească o soluție pentru a-l scoate din mașină pe individul certat cu legea au fost distribuite masiv.

La fel s-a întâmplat și cu imaginile în care un jandarm încearcă să spargă geamul mașinii cu un obiect. Cu privire la cel din urmă, Marian Godină a explicat și chiar a filmat modul în care jandarmul trebuia să acționeze.

ADVERTISEMENT

Deși pare greu de crezut, geamurile laterale ale unei mașini, dacă sunt închise, nu pot fi sparte cu ciocanul, bastonul, pumnul ori alte obiecte dure despre care ai crede că pot face un geam auto țăndări.

Totul se face prin presare, nu prin lovire

Nu, nu îl va face. În acest video mi-am testat o unealtă care nu îmi lipsește de pe uniformă, dar nici din mașina personală. E eficientă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Amintim că ”bombardierul cu Mercedes” a fost reținut la joi dimineața, de polițiștii Secției 19. Ulterior, el a fost condus la sediul la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost audiat mai multe ore.

Mai departe, el va fi condus la INML, pentru recoltarea probelor biologice în vederea determinării alcoolemiei sau a prezenţei în organism a substanţelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că a făcut ocolul României cu fapta sa, s-a aflat rapid cine este, de fapt, Șerban Michelle Antonio, alias ”bombardierul cu Mercedes”. În afară de faptul că a fost cercetat pentru consum de droguri, despre el s-a mai aflat ceva important.

 

ADVERTISEMENT
Tags: