News

Video. Pompierii din Pitești au scăpat un copac peste un BMW de 100.000 de euro: ”Puteam să jur că așa se întâmplă”

Pompierii din Pitești au scăpat, fără voia lor, un copac peste un BMW de 100.000 de euro, în timpul unei ”operațiuni de salvare”. Din fericire, mașina va fi reparată pe banii asiguratorului.
17.08.2022 | 17:51
Video Pompierii din Pitesti au scapat un copac peste un BMW de 100000 de euro Puteam sa jur ca asa se intampla
Mașină avariată în Pitești. Foto: A3
ADVERTISEMENT

În fapt, BMW-ul fusese deja avariat de un copac bătrân căzut din senin, moment în care pompierii au ajuns la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au scăpat un copac peste un BMW de 100.000 de euro

Doar că, ghinionul a fost teribil pentru proprietarul mașinii care și-a văzut bolidul de lux zdrobit a doua oară în doar câteva minute. Echipa de intervenție, asistată de tatăl șoferului, a încercat să ridice copacul căzut peste BMW. Doar că, din cauza unei erori tehnice, buturuga de mai multe tone a mai ”zdrobit” o dată mașina nevinovată.

ADVERTISEMENT

Puteam să jur că aşa se întâmplă!”, a reacționat tatăl proprietarului automobilului. Martorii spun că mașina era parcată regulamentar, iar copacul a căzut peste aceasta din cauza vechimii.

Conform Antena 3, cazul nu este neapărat dramatic pentru că proprietarul mașinii avea CASCO și va obține o asigurare pe măsura incidentului tragicomic.

ADVERTISEMENT

Acest incident nu este izolat, copacii bătrâni strivind de-a lungul anilor mai multe mașini parcate regulamentar, în marile orașe ale țării. În urmă cu jumătate de an, două mașini au fost avariate de un astfel de copac căzut din senin în București.

În 2021, un astfel de caz se termina tragic, cu victime umane, în Suceava. O femeie murea atunci în localitatea Iacobeni, după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla alături de soț și copil. Femeia a resimțit din plin lovitura și viața sa nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

De obicei, situațiile de acest gen, cu copaci căzuți, sunt frevente în timpul furtunilor, cum a fost și cea din luna mai din București.

”Până la ora 09.00, ISUBIF a acționat în Municipiul București pentru 12 situații de urgență, 1 acumulare de apa pe carosabil și 11 copaci căzuți (7 pe auto, 4 pe stradă).

ADVERTISEMENT

În judetul Ilfov s-a acționat pentru 2 situații de urgență: 1 acumulare de apa și 1 copac căzut”, transmiteau reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT