Sporturi

VIDEO Portugalia – Uruguay LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

30.06.2018 | 12:04
VIDEO Portugalia  Uruguay LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018 Vezi meciul ONLINE

Portugalia – Uruguay este al doilea meci din optimi şi se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, la Soci. Uruguay, dublă campioană mondială şi triplă semifinalistă se va confrunta cu campioana europeană Portugalia.

VEZI AICI VIDEO PORTUGALIA – URUGUAY LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

Va fi ciocnirea dintre cele două staruri din Primera Division, Luis Suarez , de la Barcelona şi Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid Duelul dintre cele două echipe va avea loc pe Stadionul Olimpic Fișt, din Soci, arenă cu 47.659 locuri, pe care îşi joacă meciurile de acasă cei de la FC Soci.

Luis Suarez sărbătoreşte un gol
Luis Suarez sărbătoreşte un gol

Portugalia – Uruguay LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Naţionala lui Luis Suarez a câştigat grupa A de la Campionatul Mondial, din care au mai făcut parte Rusia, Arabia Saudită şi Egiptul lui Mohamed Salah. Echipa din Uruguay s-au impus în fiecare meci din Rusia, 1-0 cu Egipt, 1-0 cu Arabia Saudită şi 3-0 cu ţara gazdă, Rusia. Portugalia a terminat grupa pe locul doi al clasamentului, la egalitate de puncte cu Spania, care a marcat mai multe goluri în această fază a competiţiei.

Portugalia – Uruguay LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

Portugalia a strâns cinci puncte în grupe, după două remize şi o victorie. Cristiano Ronaldo a început turneul cu un hatrick împotriva Spaniei, însă meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3. A urmat victoria cu Maroc, 1-0, după care remiza 1-1 cu Iran. Starul lui Real Madrid a fost susţinut de iubita sa, Georgina Rodriguez, care a încins atmosfera în tribune, şi a mai doborât un record graţie reuşitelor de la acest Campionat Mondial, intrând în istorie cu golul din duelul cu Maroc, devenid cel mai bun marcator european la nivel de naţională. Cristiano a ajuns la 85 de goluri în 153 de partide şi l-a depăşit pe Ferenc Puskas, care a înscris 84 de goluri în 89 de partide jucate pentru Ungaria și Spania.

Cristiano Ronaldo execută o lovitură de pedeapsă
Cristiano Ronaldo execută o lovitură de pedeapsă

Portugalia – Uruguay LIVE VIDEO pe TVR 1 și TVR HD

Uruguay şi Portugalia s-au întâlnit de doar două ori în istorie. În 1966, Portugalia se impunea la scor de neprezentare, şi în 1972, se încheiea la egalitate, 1-1. Oricare dintre aceste echipe se va califica în sferturi va avea parte de un adversar dificil. Câştigătoarea dintre Uruguay şi Portugalia va juca în faza următoare cu câştigătoarea dintre Franţa şi Argentina, apoi în sferturi i-ar putea aştepta Brazilia.

Portugalia – Uruguay LIVE cote la pariuri CM 2018

Ambele echipe au aceeaşi cotă de a se califica în faza următoare după acest duel, de 1.90. O remiză după cele 90 de minute este cotată de casele de pariuri la 2.90. Partida Uruguay – Portugalia se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.