Fotbal intern

VIDEO / Porumboiu la FANATIK SHOW, după 2-4 la Ploieşti: “Nu sînt supărat! Petrolul are cel mai bun lot”

Deşi FC Vaslui a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, pierzînd cu 2-4, după prelungiri, la Ploieşti, cu Petrolul, Adrian Porumboiu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale,...
04.12.2013 | 21:35
VIDEO  Porumboiu la FANATIK SHOW dupa 24 la Ploiesti Nu sint suparat Petrolul are cel mai bun lot
ADVERTISEMENT

Deşi FC Vaslui a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, pierzînd cu 2-4, după prelungiri, la Ploieşti, cu Petrolul, Adrian Porumboiu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, în direct, la FANATIK SHOW. Fostul arbitru a avut numai cuvinte de laudă la adresa Petrolului, club care, în opinia sa, are cel mai bun lot.

“Am jucat foarte bine, restul este ghinion. Am fost arbitraţi impecabil. Mai ne trebuia şi puţina şansă. Sîntem pe drumul cel bun. Petrolul are cel mai bun lot din România. Asta este părerea mea. Ar fi incorect să critic echipa. Dacă am fi jucat ca astăzi meciurile din campionat am fi fost pe locurile unu sau doi. Pentru mine jucătorii au fost învingători, chiar dacă au pierdut. Petrolul a revenit în joc printr-o minune. Toate primăriile din România ar trebui să fie precum cea de la Ploieşti. Să investească în fotbal, în volei, în handbal. Aceste lucruri trebuie respectate, nu înjurate. Petrolul merită felicitări, nu sînt supărat. Arbitrajul a fost perfect, jocul a fost frumos. Nu se pune problema să vin ca investitor la Petrolul. Acolo este o atmosferă excelentă. Vivi Răchită poate să spună orice, doar nu o să stau acum să mă cert cu el. Petrolul are un antrenor bun, îi place jocul ofensiv, bravo lui!.”

ADVERTISEMENT

“Aş vrea ca Iordănescu să candideze la FRF!”

“Nu dau nici o primă jucătorilor ca să bată Astra. Meciul nu are nici un specific aparte. Am un proces cu Ioan Niculae, instanţa să-şi facă datoria. Contra e un antrenor interesant, dar nu pot spune eu dacă are sau nu faţă de echipa naţională. Aştept să se strîngă zece pretendenţi pentru şefia FRF şi eu să fiu al 11-lea. Mi-aş dori ca Iordănescu să candideze şi cred că o va face”, a spus Porumboiu la FANATIK SHOW.