Video. Predescu, lider de galerie la Steaua. Cum au sărbătorit steliştii înaintea derby-ului cu Rapid

Iuliana Spirache    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
11/04/2018, 08:26
Video. Predescu, lider de galerie la Steaua. Cum au sărbătorit steliştii înaintea derby-ului cu Rapid

CSA Steaua s-a impus în faţa celor de la Termo, scor 9-0, înaintea marelui derby pe care echipa coordonată de Marius Lăcătuş îl va disputa contra Academiei Rapid, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Andrei Predescu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la CSA Steaua în meciul cu Termo, iar “roş-albaştrii” au scandat alături cu galeria la finalul meciului. Căpitanul lui CSA Steaua a preluat rolul lui Alex Băluţă şi a devenit şef de galerie. VIDEO

Băluţă a făcut acelaşi gest după meciul cu Dinamo

Predescu s-a dus spre zona în care se afla galeria Stelei, alături de coechipierii săi, şi a scandat împotriva rivalilor de la Academia Rapid, cu care se luptă pentru promovarea în liga a 3-a.  Alex Băluţă a făcut acelaşi gest, după meciul cu Dinamo, atunci când a luat o portavoce şi i-a înjurat pe “câini”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×