VIDEO. Premieră! Un jucător a avut un gol anulat şi unul validat în acelaşi meci cu arbitrajul video

Chile a început cu dreptul Cupa Confederaţiilor. Sud-americanii au învins cu 2-0 în meciul împotriva formaţiei din Camerun. Arbitrajul video, folosit pentru prima dată la o competiţie internaţională de seniori a creat deja valuri.

Atacantul chilian, Eduardo Vargas, este primul jucător care a avut un gol anulat şi unul validat cu ajutorul arbitrajului video în acelaşi meci.

În minutul 45, Vargas a înscris, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de offside, deşi asistentul nu ridicase fanionul. Cu ajutorul arbitrajului video, centralul Damir Skomina a anulat golul.+

VEZI VIDEO

În minutul 90+1, Vargas a mai marcat o dată, însă nu s-a bucurat imediat după gol pentru că a fost din nou o fază la limită. Skomina a validat golul şi abia după ce au văzut reluările, jucătorii s-au bucurat.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

VEZI VIDEO 

Şi în primul meci al zilei a fost nevoie de arbitraj video. Pepe a înscris pentru naţionala Portugaliei cu Mexic, însă golul a fost anulat cu ajutorul arbitrajului video. Meciul s-a încheiat 2-2.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933